Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. szeptember 8. 20:05 | Szerző/forrás: keol.hu

Bajnoki rajtra kész a KTE-Kisokos

Bajnoki rajtra kész a KTE-Kisokos
Komoly tervekkel vág neki a 2016/2017-es bajnoki esztendőnek a KTE-Kisokos férfi kézilabdacsapata. A hírös városi alakulat tavaly magasra tette a lécet, hiszen erős mezőnyben sikerült a 4. helyen befejeznie a szezont.(Fotó: Felső sor (b-j): Apró Ferenc szakmai igazgató, Jámbor Csaba kommunikációs vezető, Árokszállási Ádám, Bujdosó Máté. Alsó sor (b-j): Kátai Richárd, Rizinger András, Venczel Barnabás, Harsányi Henrik elnök, Ocsovai Zsolt vezetőedző)

A menedzsment célja évről-évre előbbre lépni, noha ez nem feltétlenül a végső helyezésben; sokkal inkább a stabil klubháttér, az erős brand és a mintaszerű modell  felépítésében mutatkozhat meg. A KTE-Kisokos vezetősége egyelőre nem számszerűsíti az évad végére kitűzőtt célt - ehhez szükséges látnia, hogy mennyit erősödött az NB I/B Keleti csoportjának többi együttese, és ez nem az íróasztal mellett, hanem a pályán lesz világos.

Ocsovai Zsolt vezetőedző nyugodtan várja a pénteki, Ferencváros elleni bajnoki rajtot: - "A csapat készen van. A felkészülési mérkőzéseken feltérképeztük játékosainkat egyenként és csapatként is. Annak ellenére, hogy négy játékosunk - többségben családi okok miatt - távozott, öten érkeztek és elégedett vagyok az új igazolásainkkal. Bujdosó Máté a szomszédvár Lajosmizse irányítója volt, érkezésével sokat erősödtünk és kombinatívabb lett a játékunk. Balatonfüredről érkezett a kiváló fizikai adottságokkal rendelkező Kátai Richárd jobbátlövő, aki kreatív játéka mellett igazi csibész, sok kellemetlenséget okoz majd az ellenfeleknek. Miss Zoltán mellé érkezett a MOL-Pick Szeged U23-as együttesétől Árokszállási Ádám, aki ha szükséges, tökéletesen tehermentesíti majd jobbszélen a csapatkapitányt. Venczel Barna 193 cm magas, a bajnokaspiráns Békés gárdájától érkezett balátlövő posztra, és hazajött Lajosmizséről Rizinger András hálóőr is. Bízom a csapatomban!"

Örvendetes tény, hogy az eredetileg egyévesre tervezett együttműködés a harmadik évben is folytatódik: a KTE kézilabdacsapatának névadó szponzora továbbra is a Kisokos, sőt, Harsányi Henrik, a Kisokos tulajdonosa immár a szakosztály elnöke is egyben. Az együttműködés gyümölcsöző: a névadó szponzor emelte a támogatás összegét és egyedülálló, háromlépcsős premizálási rendszert vezetett be, melynek lényege, hogy a játékosok - teljesítményük alapján - A, B és C kategóriába kerültek besorolásra. A legerősebb, és egyben az elérendő cél az A kategória, ám félévente a menedzsment értékeli a játékosok teljesítményét és lehetőségük lesz egyre feljebb, vagy - neadjisten' - lejjebb folytatniuk pályafutásukat. Így folyamatosan motiválhatók lesznek a kézilabdázók és egyben kiszámíthatóvá teszi a klub költéseit.

A KTE-Kisokos nem létezhetne szurkolók nélkül, így természetesen a csapat idén is gondolt azokra, akik buzdítják a Kisokosokat a bajnoki összecsapásokon. A hazai mérkőzésekre váltható bérlet egy mágneskártya is egyben - tulajdonosa 13 alkalommal féláron nézheti meg támogatójuk, a Malom Mozi bármelyik vetítését. A VIP-kártya birtokosai 25 alkalommal használhatják fel a plasztik kártyát. Idén a hírös városi gárda márkaszponzora, a Kempa jóvoltából magas minőségű szurkolói pólót is vásárolhatnak a rajongók, KTE-logóval és "Kézilabda Kecskemét" felirattal.

Az első hazai megmérettetés igazi "Csillagok háborúja" lesz, hiszen szeptember 9-én pénteken 19.00 órakor a bajnoki álmokat dédelgető Ferencváros együttese érkezik a Messzi István Sportcsarnokba.

Kövessen minket a Facebookon is!