Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. szeptember 9. 11:45

Gór József adományebédje a Wojtyla népkonyhán

Képgaléria
Gór József adományebédje a Wojtyla népkonyhán
Új támogatót jelenthettek be pénteken a Karol Wojtyla Barátság Központban. Gór József a nyomdaiparban és csomagolóanyag-gyártásban komoly nevet szerzett lajosmizsei székhelyű Mizsepack Kft. ügyvezetője; adományával ő biztosította ma több mint száz hátrányos helyzetű rászoruló szociális étkeztetését. Felajánlásával húsos káposztát fogyaszthattak a szegények. A menüt ezúttal is kenyér és sütemény egészítette ki. (Fotók: Mátyus István)

A Mizsepack Nyomdaipari Kft. 1990-ben alakult önálló társasággá. Jogelődje a Bács-Kiskun Megyei Nyomda Vállalat Lajosmizsei Telephelyeként 1962-ben kezdte meg működését. Lajosmizsén könyv és egyetemi jegyzet nyomtatása, valamint klisékészítés folyt, majd később megindult a táblás társasjátékok gyártása és az élelmiszeriparban használatos műbelek felülnyomása. Az 1992-ben történt tulajdonosváltással egyidejűleg megkezdődött a cég átalakítása, mely folyamatos fejlesztésekkel és tudatos piaci politika kialakításával párosult.

A fejlesztéseknek köszönhetően korszerűsítették a műbelek nyomtatásának technológiáját, így ma a Mizsepack a műbél konfekcionálás területén piacvezető; több mint 50%-os piaci részesedéssel bír. 1994-ben elkezdték az öntapadó címkék gyártását is, mely szolgáltatási ágban a Mizsepack mintegy 20%-os részesedéssel a legjelentősebb szereplővé nőtte ki magát.

Mára három tevékenységi körüknek (műbél konfekcionálás, tekercses öntapadó címke és fóliacímke gyártás) köszönhetően árbevételük elérte a 3 milliárd Ft-ot.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház