Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. szeptember 22. 21:04 | Szerző/forrás: keol.hu

Bán János lett a Kecskeméti Televízió ügyvezetője

Bán János lett a Kecskeméti Televízió ügyvezetője
Fiatalosabb, kicsit az internetes világ felé elmozduló, ugyanakkor korrekt és mértékadó híreket közvetítő műsorstruktúrában gondolkodik a jövőben a Kecskeméti Televízió Kft - mondta Bán János, a cég újonnan megválasztott ügyvezető igazgatója.

Bán János végzi az operatív feladatokat, irányítja ügyvezetőként és főszerkesztőként a jövőben a Kecskeméti Televízió, a Hírös.hu és a Kecskeméti Lapokból álló Kecskeméti Médiacentrumot. A korábbi ügyvezető, Eckhardt Balázs kreatív igazgatóként és a Helyi Televíziók Országos Szövetségének elnökeként folytatja munkáját.

- A tavalyi döntés értelmében a Kecskeméti Televízió az elmúlt egy évben már tulajdonképpen Médiacentrumként működött. Tehát nem csak a televíziós műsorok szerkesztése, hanem a Kecskeméti Lapok kiadása, illetve az újonnan létrejött Hírös.hu készítése is ennek az újságírói csapatnak a munkájához tartozik. A televízióval való együttműködés és az integráció következő fázisa az, amire szeretnénk felkészülni - mondta Bán János.

Az új ügyvezető a legfontosabb feladatok közé sorolta a tévés műsorok struktúrájának megújítását, dinamizálását, a nézői igényekhez való hozzáigazítását, és elmondta, fiatalosabb, kicsit az internetes világ felé elmozduló, ugyanakkor korrekt, és mértékadó híreket közvetítő műsorstruktúrában gondolkodnak.

A közgyűlés 18 igennel és egy tartózkodással fogadta el a javaslatot.

(hiros.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!