Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. október 20. 20:37 | Szerző/forrás: keol.hu

Újabb elismerést kapott a Hit és Sport Alapítvány

Újabb elismerést kapott a Hit és Sport Alapítvány
A kecskeméti Egészséges Életmódért Hit és Sport Alapítvány elismerő különdíjat vehetett át Budapesten, a Magyar Adományozási Fórumtól. A különdíjat a From Global to Local kategóriában érdemelték ki - tájékoztatta hírportálunkat Radics Kálmán, az alapítvány elnöke.

Az Egészséges Életmódért Hit és Sport Alapítvány 2016-ban útnak indított „Tegyünk Együtt a Gyermekekért - Danone Higgy az Álmaidban Focikupa" programját díjazta ezzel az elismeréssel a fórum. A Danone Magyarország Kft, a Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots Irodája, valamint az Egészséges Életmódért Hit és Sport Alapítvány által közösen szervezett sportprogramban állami gondoskodásban élő gyermekek vettek részt. Az ország hat városában mérték össze labdarúgó tudásukat a fiatal sportolók. A sportprogram hazai győztese képviselhette hazánkat a párizsi világtornán.

Radics Kálmán kiemelte: a sikeres megvalósításhoz elengedhetetlen volt mindhárom szervezet lelkes hozzáállása. Hozzátette: örömmel szolgálják a magyar sportot és a hazai gyermekvédelmi rendszerben élő gyermekek sportját. Hangsúlyozta, hogy az elismerés több felelősséggel is jár, hiszen érzékelhetően egyre szélesebb kör kíséri most már figyelemmel a kecskeméti alapítvány munkáját.

Kövessen minket a Facebookon is!