Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. november 13. 23:05

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” - Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból

Képgaléria
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” - Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Jeney Gábor plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi hirdetések

2016. november 13.

Ma Erzsébet kenyérosztás lesz templomunkban.

Szent Filoména szentmise és imaóra lesz ma 15 órakor a Barátok templomában.

Jövő vasárnap gyűjtés lesz a Karitász javára.

November 16-án, szerdán 17 órakor Szeretetláng imaóra lesz templomunkban.

A Mária Társulat idei utolsó zarándoklata november 17-én, csütörtökön lesz Nyáregyházára és Vecsésre. Indulás reggel 8-kor a volt Domus parkolóból.

November 17-én 19 órai kezdettel jótékonysági hangverseny lesz az Evangélikus templomban.

12 órás dicsőítés lesz a Helynökségen november 19-én, szombaton reggel 8 órától.

November 20-án, vasárnap fél 11-kor kommentált szentmise lesz templomunkban.

November 20-án vasárnap, Krisztus Király ünnepén 15 órakor szentségimádás és szentmise lesz a Piarista templomban.

2017 októberében római zarándokút lesz, melynek programja a hirdetőtáblákon olvasható. Jelentkezni a plébánia irodáján lehet.

A Piarista Gimnázium szeretettel hívja az érdeklődő nyolcadikosokat és szüleiket november 14-én, hétfőn és 16-án, szerdán reggel 8 órára nyitott tanítási napjaira, hogy megismerkedjenek az intézmény pedagógiai arculatával, katolikus értékrendjével. További információk az iskola honlapján olvashatók.

A Piarista Általános Iskola szeretettel hívja a leendő elsős gyermekeket és szüleiket beiskolázási rendezvényére november 18-án, pénteken 16.30-tól az intézmény dísztermébe. A játékdélután alatt megismerkedhetnek az iskolával és a tanító nénikkel. További információk az iskola honlapján olvashatók.

Az új képviselőtestület jelöltjeinek listája és a választás tervezett lebonyolítása megtalálható a plakátokon. A képviselőjelöltekre november 30-ig lehet szavazni a sekrestyében vagy az irodában.

Közeledik az év vége. Kérjük, hogy akik még nem fizették be erre az évre egyházadójukat, tegyék meg a plébánia irodáján, vagy a sekrestyében!

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház