Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. november 20. 20:41

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban

Kedd: Szent Cecília szűz

Csütörtök: Dung–Lac Szent András és társai vértanúk

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.      Jövő vasárnappal kezedét veszi az advent, minden héten hétfőtől szombatig rorátét tartunk a kápolnában 6.00-tól.

2.      November 25-én jövő pénteken, közös adventi koszorú készítésre várjuk az iskolásokat és szüleiket, a részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni a [email protected] e-mail címen lehet, kedd éjfélig.

3.      November 24-én 19:00 órától lesz plébániánkon a filmklub következő alkalma. Ezúttal a "Vezet a ritmus" c. film kerül vetítésre. Egy valós történet ihlette film arról, hogy külsőségek alapján nem lehet jól ítélni és hogy sohasem szabad az álmainkat feladni. További részletek a plakáton.

4.      November 27-én 15.30-tól ismét „Irgalom forrása” közbenjáró imaszolgálatra várják az érdeklődőket.

5.      December 11-én vasárnap, a mise után, ismét adok-viszek vásárt rendezünk a plébánián.  Várunk ruhákat, könyveket, játékokat, esetleg konyhai eszközöket. A dolgokat be lehet hozni a vásár előtti héten az irodába, csak írjátok rá, hogy a vásárra hoztátok.

Adományokat szívesen fogadunk, de az áruk elvihetők hozzájárulás nélkül is. A befolyt összeget a rászoruló családok karácsonyi csomagjára fordítjuk. A reggeli mise előtt/után a Karitász szívesen fogad segítőket a ki és elpakoláshoz.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház