Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. december 4. 21:57 | Szerző/forrás: keol.hu

Itt lengetem meg a kalapom előtte! Nagy tiszteletem, HaL!

Itt lengetem meg a kalapom előtte! Nagy tiszteletem, HaL!
Kecskemét egyik közismert, köztiszteletben álló személye, sportolója Hajdú László masters úszó, vagy, ahogy sokan mondják: a HaL.

Barátai, tisztelői kedvéért, illetve azoknak, akik többet szeretnének megtudni róla, közreadjuk „portfolióját", bemutatkozó gondolatait, és néhány róla készült cikket. Valamint néhány fotót, melyek a versenyei, küzdelmei közben, illetve győzelmei helyszínén készültek.

Miért is tesszük ezt? Mert HaL példakép. Példája az emberi helytállásnak. Melyről leginkább az a facebook bejegyzés adhat magyarázatot, melyet HaL legutóbbi 24 órás úszása során tett közzé a Kecskeméten szintén széles körben közismert Libor Zoltán:

„Voltam az úszás ünnepén váltótagként. És olyat láttam, ami egyszerre nyűgöz le, tölt el félelemmel, vegyes csodálattal és hittel, hogy tud nagyszerű is lenni az ember.

Úszókat láttam, vízi hősöket, akik már 19. órája rótták a hosszokat. A Lovakat lelövik, ugye? című film medencés változatát láttam. Embereket, akik megszállott-misztikus szerelemtől vezérelve áldoztak szerelmüknek, a locska ősanyagnak.

Embereket, akik önmaguk határait feszegetve úsznak át a létezés egy másik dimenziójába.

Hősök, megszállottak, szerelmes őrültek, példaképek.

Az egyiket ismerhetni van szerencsém. Hajdú László, a Hal. Amikor eljöttem, a 65. kilométerénél járt.

Itt lengetem meg a kalapom előtte! Nagy tiszteletem, HaL!"

IDE kattintva tekinthetik meg HaL portfólióját!

Kövessen minket a Facebookon is!