Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. december 15. 23:32 | Szerző/forrás: keol.hu

Kitüntetetteket köszöntött a Közgyűlés

Kitüntetetteket köszöntött a Közgyűlés
Kecskemét Megyei Jogú Város idei utolsó Közgyűlésén a napirendi pontok tárgyalása előtt a „Magyar Gazdaságért Díj", az „Illyés Gyula-díj", a „2016. Év Vállalkozója", és a „Prima Primissima" díjazottak köszöntésére került sor.

Mint korábban megírtuk, Mikulás Ferenc, a Kecskemétfilm Kft. vezetője, producer, fesztiváligazgató kapta meg az idei Prima Primissima Díjak egyikét, a díjjal járó 15 millió forinttal, a Művészetek Palotájában megtartott gálaesten. Mikulás Ferenc ma a Közgyűlési köszöntésen személyesen nem tudott jelen lenni, de távollétében is szeretettel gratuláltak neki.

Tormási Attilát, a kecskeméti Tormási Autóház ügyvezetőjét országos „2016. Év Vállalkozója" díjban részesítette a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ).

Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója december 2-án, a Művészetek Palotájában megrendezett „Vállalkozók Napja" rendezvényen vehette a Magyar Gazdaságért Díj elismerést.

Alföldyné Dobozi Eszter költő, szerkesztő, tanár, a Kodály Iskola igazgatója Illyés Gyula-díjat kapott. A kitüntetést a Magyar Művészeti Akadémia közgyűlésén, a Pesti Vigadóban vehette át.

Kövessen minket a Facebookon is!