Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. december 16. 19:10 | Szerző/forrás: keol.hu

Újabb Szobakoncert lesz a Leskowsky Hangszergyűjteményben

Újabb Szobakoncert lesz a Leskowsky Hangszergyűjteményben
Folytatódik a Leskowsky Hangszergyűjtemény Szobakoncert sorozata, melynek keretén belül az érdeklődők otthonos, meghitt környezetben ismerkedhetnek meg különleges hangszerekkel, rendhagyó hazai és nemzetközi előadókkal.

A „Szobakoncerteken" professzionális előadók játékát lehet csodálni testközelből, majd kötetlen beszélgetés keretében gazdagíthatjuk ismereteinket az adott hangszerrel és az ahhoz kapcsolódó kultúrával kapcsolatban. A nagysikerű novemberi "hang"-koncert után újból a varázslatos, utazós, elmélyülős, lelket-repítő hangoké a főszerep.

Sevecsek Béla kecskeméti zenész, hangszerkészítő, hangszerfejlesztő, aki olyan hangszereket és azokból táplálkozó zenei világot álmodott meg melyek a lelket simogatják. Hanggal, handpannel, fujarával, madárcsicsergéssel, a vízesés hangjával, vezeti a hallgatót végig egy labirintuson. Senki nem marad elveszve, örömteli megérkezésre számítson mindenki.

Babzsákkal, párnákkal, puha szőnyeggel, indiai teával, aprósüteménnyel várunk mindenkit.

A férőhely korlátozott, érdemes elővételben jegyet váltani. A belépőjegy elővételben: 1000 Ft, helyszínen pedig 1200 Ft. A jegyek megvásárolhatók a Leskowsky Hangszergyűjteményben, keddtől vasárnapig 10 órától 17 óráig.

Kövessen minket a Facebookon is!