Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. december 16. 19:12 | Szerző/forrás: keol.hu

Karácsonyi évzárót tartott a KLC-KTE SI

Karácsonyi évzárót tartott a KLC-KTE SI
Csütörtökön a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában tartotta szokásos karácsonyi rendezvényét a KLC-KTE SI, melyen ismét díjazták legjobbjaikat, emellett pedig egy meglepetés produkciót is láthattak a gyerekek és a szülők.

A hagyományos évzárón ismét megtelt a csarnok lelátója a szülőkkel és érdeklődőkkel: a pályát betöltötték a gyerekek, illetve az egyesület edzői és alkalmazottai. Köszöntésekkel indult a rendezvény, hiszen S. Juhász Attila egyesületi elnök, Karakas Ferenc elnök-helyettes és Török László szakmai igazgató mellett, Fáriné Boros Erika intézményigazgató, Földes Ágnes intézményvezető-helyettes, Sipos László önkormányzati tanácsnok, Bogasov István, a sport munkacsoport elnöke, valamint Losonczy László, az MLSZ BKMI igazgatója is megtisztelte a rendezvényt a jelenlétével.

A program az iskola diákjainak énekes-táncos előadásával kezdődött, ezt követően S. Juhász Attila köszöntötte a jelenlévőket. A KLC-KTE SI elnöke értékelésében elmondta, számos fontos eseményt hozott ez az év is az egyesület életében. A felnőtt futball és az utánpótlás működtetése kettévált, hiszen januártól már a Kecskeméti LC Kft. látja el a megye I-es felnőtt csapattal kapcsolatos teendőket, cserébe azonban nyáron az U15-ös és U18-as lánycsapattal bővült az KLC-KTE SI családja.

Tavasszal lezajlott a Double Pass audit, ennek eredményei alapján Kecskemétet felkérte az MLSZ regionális központnak, melynek megvalósítása nagy megtiszteltetés, ugyanakkor rengeteg felelősségteljes munkát is jelent.

A regionális központ mellett Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata is letette a voksát, hiszen a volt Tó Hotel területét biztosítva, komoly infrastrukturális fejlesztésekre is lehetőség lesz, amiért az elnök itt is köszönetet mondott.

Nem maradtak ki azok a cégek és támogatók sem, akik társasági adójukkal segítik az utánpótlásban zajló munkát, ezzel biztosítva a szakmai feltételeket. Kiemelve a Mercedes-Benz Gyárat, mely már 4 éve névadóként is az akadémisták mellett állnak. S. Juhász Attila zárásként minden családnak szeretetben gazdag ünnepeket kívánt, a gyerekeknek pedig aktív pihenést, hogy januárban újult erővel térjenek vissza az edzésekre.

A folytatásban a tehetségek munkáját ismerték el, és átadták a korosztályok legjobbjainak járó díjakat. Az Akadémisták a kesport.hu felajánlásának köszönhetően, törölközőkkel is gazdagodtak egyszeri ösztöndíjuk mellett. Két különdíjas is volt: a legjobb kapusnak járó Tasnádi-díjat Mészáros Dávid, míg az év legjobbjának járó Talentum-díjat Terbe Botond vehette át.

Terbe Botond egyben az első, aki részesült az egyesület új ösztöndíj-programjában, mellyel a folyamatosan kiemelkedően teljesítő tehetségeket honorálja a jövőben a klub.

A díjazottak teljes névsora ITT olvasható!

Idén is készültek egy műsorral, melyet Bánhegyi Adrienn magyar sportoló, személyi edző, testnevelés tanár, előadó mutatott be. A Többszörös világ- és Európa-bajnok ugrókötéles, a Cirque du Soleil társulat tagja, két világcsúcs tartója először egyedül adta elő produkcióját, majd a gyerekeket, sőt Verebélyi Gábor személyében egy edzőt is bevont, nagy sikert aratva. Az est zárásként jött az ajándékozás: a fiatalok idén egy hátizsákot kaptak, melyet az edzők osztottak szét.

A KLC-KTE SI ezúton is jó pihenést, kellemes ünnepeket kíván minden családnak!

(kecskemetilc.hu)

Fotó: Réti Attila (kesport.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!