Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. december 30. 18:54 | Szerző/forrás: keol.hu

Kecskeméten lett vendéglős Gáspár Laci

Kecskeméten lett vendéglős Gáspár Laci
Gáspár Laci belevetette magát a vendéglátásba. Az énekes családfőként azt vallja, hogy érdemes több lábon állni, ezért a napokban átvette egy kecskeméti bisztró üzemeltetését. Nem veszi félvállról a munkát az X-Faktor mentora: maga állítja össze a menüt, ellenőrzi a személyzetet, és természetesen zenél is a vendégeknek - írta meg a Blikk.

Mint mondja, az étterem az új szerelme, szívvel-lélekkel csinálja, ám több mint hobbi és kihívás számára a vendéglátás. Vállalkozásként tekint szerzeményére, és a családot is itt szeretné összefogni és szakácsnak tanuló húgának munkahelyet biztosítani.

- Egyelőre több a ráfordítás, mint a haszon, de nem azért csinálom, hogy gyorsan meggazdagodjak belőle. Hosszú távon gondolkodom, most már három gyermekem van, szeretnék több lábon állni, és jó lehetőséget látok ebben a helyben - kezdte a Blikknek a zenész, aki egy évvel ezelőtt lépett fel a Kecskemét központjában található bisztróban. Az akkori tulaj mondta Lacinak, nem bírja már erővel ezt az üzletet, így alakult, hogy a zenész ősszel átvette a Pálma Bisztrót, aminek még a nevét sem változtatta meg - így tisztelegve az 1975 óta működő hely szelleme előtt. Most legjobb barátjával együtt viszik a boltot, költöttek is rá, hiszen kicsinosították a bisztrót.

- Régi álmom volt, hogy legyen egy hely, ahol a barátokkal, családdal össze lehet jönni. Jókat eszünk, iszunk, zenélünk és beszélgetünk. Ez most megvalósulni látszik, aminek nagyon örülök, úgy érzem, hogy ez a második otthonom. Rá­adásul a húgom szakácsnak tanul, boldoggá tenne, ha a jövőben tudnék neki munkát biztosítani. Persze sok tennivaló van még a bisztróval, hogy életképes maradjon, és ne vigye, hanem hozza a pénzt - tette hozzá. Laci igazi profiként vágott bele a vendéglátásba, borvacsorákat szervez, zenés programokat, a menüt ő maga találta ki és állította össze, karácsonykor pedig gyűjtést szervezett az árva gyerekeknek.

- Úgy gondolom, van némi előnyöm a programszervezésben, szerencsére sok ismerősöm van, rengeteg DJ-t ismerek, de több dologban gondolkodom. Szeretnék latin estet is szervezni, az ünnepek alatt anyukám receptje szerint készült töltött káposzta és bejgli került az asztalra. Mi is lent töltöttük az ünnepeket egy elkülönített teremben. Ennek a helynek van egy összekovácsoló ereje, szeretném, ha itt a család mindig együtt lehetne, ez nekem nagyon fontos - tette hozzá a háromgyermekes családfő.

Laci természetesen a bisztróban is foglalkozik azzal, amihez a legjobban ért: szórakoztatja a vacsoravendégeket, zenél nekik. - Ha van szabad estém, akkor fellépek magamnál. Viccelődtünk is múltkor az autóban a zenészeimmel lefelé menet, hogy fel kellene hívni a tulajt, mert késni fogunk - nevetett, majd hozzátette, eddig szerencsére mindig telt ház volt, amikor programot szervezett a bisztróba.

(Blikk)

Kövessen minket a Facebookon is!