Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. december 31. 17:05 | Szerző/forrás: keol.hu

Mintegy 200 elfogadóhelyen ad kedvezményt a Kecskemét Kártya

Mintegy 200 elfogadóhelyen ad kedvezményt a Kecskemét Kártya
Kecskemét képviselő-testülete 2010. szeptember 16-én döntött a Kecskemét Kártya 2011. január 1-től történő bevezetéséről. A rendszer bevezetésével és üzemeltetésével a Kecskeméti Városfejlesztő Kft.-t bízta meg. A kártya már közel 200 elfogadóhelyen kínál 5-30 százalékos kedvezményt.

Mi a Kecskemét Kártya?

Egy intelligens kártya, amely integrált áramkört - azaz processzort - és memóriát is tartalmaz. Egyszerre képes személyi adatok és egyedi alkalmazások biztonságos tárolására, de akár pontgyűjtő rendszerek kezelésére, adattárolására, illetve egy-egy szolgáltató, kereskedelmi egység forgalmi adatainak mérésére is.

Az intelligens chipkártya névre szóló és fényképpel ellátott lesz, használata igényléshez és kártyadíjhoz kötött.

Lakossági előnyök

Az önkormányzat által kibocsátott Kecskemét Kártya az itt élők kényelmét szolgálja majd, ösztönzi a kereskedelmet, növeli az életminőséget. A lakosság szempontjából azért előnyös, mert akár 20-30 százalékos kedvezményre is feljogosít, ami jelentős megtakarítást eredményez. Túl ezen pedig a kártyatulajdonosok tájékoztatást kapnak a programokról, legújabb akciókról.

A tervek szerint a kedvezmények jellemző területei, a húzószolgáltatások lesznek: sport, tömegsport, városi strand, múzeumok, színházak, kulturális rendezvények, könyvtárak - tehát a közintézmények nagy általánosságban - de ebbe a sorba illeszkedhet a parkolás, helyi tömegközlekedés is. A rendszerhez ezenkívül természetesen csatlakoznak a kereskedők, egyéb szolgáltatók.

Fontos, hogy minden korosztály megtalálja a számára értékes és vonzó szolgáltatásokat a kedvezmények között.

Szolgáltatói, kereskedői előnyök

A Kecskemét Kártya a szolgáltatóknak, kereskedőknek komoly reklámlehetőséget biztosít, amelyhez kapcsolódik a forgalom növekedése.

Ki jogosult a kártyára, és hol igényelheti?

Kecskeméti lakóhellyel, illetve kecskeméti székhelyű, telephelyű munkáltatónál munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló, kecskeméti lakóhellyel nem rendelkező természetes személy, valamint kecskeméti oktatási intézményben tanuló, hallgatói jogviszonyban álló, 14. életévét betöltött természetes személy.

Az igénylésre személyesen a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. ügyfélszolgálatán, vagy honlapunkon van lehetőség.

Kövessen minket a Facebookon is!