Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. január 10. 15:45

Elhunyt Vörös Tibor

Elhunyt Vörös Tibor
Egy nagyon kedves baráttól búcsúzunk megint ... Végleg itthagyott bennünket Vörös Tibor barátunk. Nyugodtan írhatom, hogy barátunk, mert mindenkivel kedves és barátságos volt. Nem az a fajta vendéglátós-bratyizós fajta, aki addig a barátod, amíg nála fogyasztasz és fizetsz, hanem aki számára öröm a vendég kiszolgálása.

Volt szerencsém privát vendégének is lenni az otthonában, olyan eseményen, ahol mindenki a szívét-lelkét kitenné, és mondhatom, nem volt más, mint amikor a Liberté Kávéház főparancsnokaként vezényelte le az eseményeket.
Barátságunk a ma már legendás Hozam Klub idején kezdődött, amely a '90-es évek végén a város legfontosabb közéleti találkozóhelye volt, fontos és lényeges előadásokkal és messze a kor átlagát meghaladó vendéglátással. Az utóbbi években inkább már csak szervezési és oktatási feladatokat vállalt, de a KISOSZ megyei elnökeként sokat tett a vendéglátós szakma színvonalának emelése, a vendéglősök, étteremesek, cukrászdások, büfések munkájának segítése érdekében.
De amit semmiféle életrajzi adat vissza nem tud adni, viszont mi, személyes ismerősei, barátai minden percben érezhettünk, amit vele töltöttünk: tiszta szívvel tudott adni.
Nagyon fog hiányozni. - így írt barátjáról Király László György

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház