Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. január 22. 23:47 | Szerző/forrás: keol.hu

A KSI csapata nyerte a Dömper Kupát

A KSI csapata nyerte a Dömper Kupát
A Központi Sportiskola (KSI) vízilabdacsapata nyerte a 2017. január 21-én, szombaton, a Kecskeméti Fürdőben megrendezett Dömper Kupát, amellyel az autóbalesetben elhunyt kecskeméti vízilabdázóra, Nagysolymosi Tamásra emlékeztek.

A 2005-ös korosztály számára kiírt kupán a rendező Kecskeméti Sportiskola csapata mellett a fővárosi KSI, a Kópé UVSE Leányfaluról, és a Százhalombatta csapata mérette meg magát. A KESI és a fővárosi utánpótlásképző központ között együttműködési megállapodás van, de a többi csapat is örömmel vállalta a szereplést a kupán.

A kecskeméti fiatalok végül a leányfalusi és a százhalombattai csapatokat legyőzték, a KSI-től kikaptak.

A Dömper Kupával párhuzamosan egy felkészülési tornát is rendeztek, amelyen a KESI 2002-es születésű, gyermekbajnokságban szereplő első és második csapata mellett a Cegléd fiataljai vettek részt. Ezt a tornát a ceglédiek nyerték.

Merész András, a KESI vízilabdacsapat vezetőedzője elmodta: a Dömper Kupán két nagyszerű győzelmet arattak a hazaik, a Központi Sportiskola csapata azonban kiemelkedett a mezőnyből. Hasznosnak ítélte a felkészülési tornát is.

Az érmeket és a Dömper Kupát Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója adta át a játékosoknak.

Kövessen minket a Facebookon is!