Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. február 1. 19:57 | Szerző/forrás: keol.hu

Gólzáporos edzőmeccsen győzött a KTE-Kisokos

Gólzáporos edzőmeccsen győzött a KTE-Kisokos
A Balatonfüred fiatal csapata végig tartani tudta a lépést a bátran kísérletező Kecskeméttel

Álmos ritmusban kezdődött a találkozó, a KTE-Kisokos hamar magához ragadta a kezdeményezést és uralta a meccset. Több góllal ellépett a vendégektől, akik azonban harcosan tartották magukat és próbára tették az egyébként jó napot kifogó Zaklajda kapust. Ocsovai mester bátran forgatta csapatát és elszántan gyakoroltatta a nyitott védekezést, ami láthatóan egyre stabilabban megy a hazai alakulatnak. A félidő végére a hírös városi gárda kicsit elkényelmesedett, talán féllábbal már az öltözőben volt, a Füred így villámgyorsan berámolt három gólt és kishíján döntetlenre mentette a játékrészt (16-15).

A második felvonásban is a védekezést, elsősorban a hatosfalat gyakorolta a Kecskemét, a támadás azonban időnként akadozott, így jelentős előnyt nem tudott kiharcolni a KTE, igaz, a vezetést egy pillanatra sem adta át a Veszprém megyei alakulatnak. A meccs vége kísértetiesen hasonlított az első félidő finisére: a Kisokosok hamar gondolták úgy, hogy zsebben van a győzelem; az energikus balatonfürediek így gyors lerohanásokkal tették szorosabbá a végeredményt.

KTE-Kisokos - Balatonfüredi KSE: 32-30 (16-15)

- Először is gratulálok a csapatnak a győzelemhez, ám ez a meccs kicsit más volt azért, mint a Békés elleni - mondta a meccset követően Ocsovai Zsolt, a KTE-Kisokos vezetőedzője. - Hiányoltam a harciasságot, ennek persze az is lehet az oka, hogy már tudták előzetesen, hogy a fiataljaival érkezik a Balatonfüred. Természetesen rávilágítottam arra, hogy ez nem feltétlenül lesz sétagalopp, és ez be is igazolódott. Ugyan uraltuk a meccset, de voltak olyan visszatérő hibák, amelyekre a jövőben oda kell figyelnünk.

Felkészülési mérkőzés

Kecskemét gsz.: Bencsik 1, Bujdosó 3, Csuzi 1, Éliás 6, Horváth A. 4, Horváth V. 3, Kátai 7, Miss 7.

A KTE-Kisokos csütörtökön 18:30-tól a Csurgó U23-as gárdáját fogadja a Messziben, és ezzel a felnőttek számára véget is ér a felkészülési meccsek sorozata.

Kövessen minket a Facebookon is!