Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. február 3. 20:04 | Szerző/forrás: keol.hu

Kecskemét alpolgármestere nyitotta meg a tetőépítők szakmai konferenciáját

Kecskemét alpolgármestere nyitotta meg a tetőépítők szakmai konferenciáját
Gaál József, Kecskemét alpolgármestere, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nyitotta meg február 3-án, pénteken reggel az Akker-Plus Kft. által rendezett „Legfontosabb aktualitások a tetőépítésben" című kivitelezői konferenciát.

A Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotelben a szervezők nevében Endrődi Ferenc, a 27 éves Akker-Plus Kft. tulajdonos ügyvezetője köszöntötte a résztvevőket. Majd Gaál József lépett a mikrofonhoz, aki beszédében elmondta, hogy jelenleg Kecskemét az ország egyik legfejlettebb és legjobban fejlődő térsége. Ahol óriási munka vár a konferencia résztvevőire.

Példaként említette a Városháza felújítását, az épülő Mercedes-gyárat és a rohamtempóban fejlődő kecskeméti lakásépítési programot. Hozzátette: a következő három évben várhatóan 5-8 ezer ember érkezik Kecskemétre, amely miatt szintén számíthatnak majd új megrendelésekre a „tetőépítők".

A gyakorlati bemutatókkal tűzdelt nap folyamán a 2017-es építési prognózis mellett a tetőfedéssel - hőszigetelő anyagokkal, nyílászárókkal, kéményrendszerekkel - kapcsolatos újdonságokról is beszámoltak a résztvevőknek. Továbbá a tűz- és munkavédelmi követelményekről, valamint a balesetbiztosításokról is szó esett a szakmai konferencián.

Kövessen minket a Facebookon is!