Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. február 6. 20:02 | Szerző/forrás: keol.hu

Vízilabdázó legendákkal is együtt csobbanhatunk az Univer24 rajtjánál

Vízilabdázó legendákkal is együtt csobbanhatunk az Univer24 rajtjánál
Mintegy kétezerötszáz gyermek és felnőtt úszóra számítanak a szervezők az Univer24 - Az úszás ünnepe elnevezésű sportrendezvényen, amelynek ismét Kecskemét városa és a Kecskeméti Fürdő versenyuszodája ad otthont február 11-én szombaton és február 12-én vasárnap. A rendezvény célja idén is az, hogy az úszást és a vízilabdát népszerűsítse, minél több embert rávegyen a mozgásra és kedvet adjon kicsiknek és nagyoknak a vízi sportokhoz. (A fotó a 2015-ös starton készült)

"Nagy örömmel adunk tájékoztatást az Univer24 meghívását elfogadó vízilabdázó legenda díszvendégekről. Büszkék vagyunk arra, hogy Takács Orsolya világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, valamint Kis Gábor és Székely Bulcsú olimpiai bajnokok is elfogadták felkérésünket - írták a szervezők.

Korábbi híradásainkból ismeretes, hogy úszó legenda díszvendégünk Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó lesz.

Díszvendégeink természetesen részt vesznek az Univer24 2017. február 11-én 10:00-10:30 óráig tartandó megnyitó ünnepségén és a 11:00 órai rajtnál a rajtkőről együtt csobbannak a medencébe a többi indulóval: több száz iskolással és a 24 óra teljesítésére vállalkozó hosszútávúszókkal."

A szombati megnyitón jelen lesznek Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke és Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere is.

Kövessen minket a Facebookon is!