Idén is a Four Points by Sheraton Kecskemétben báloztak a jogászok
Február 4-én, szombaton este a Jogászbál rangos és rendkívül elegáns közönséget dr. Bicskei Ferenc, a Kecskeméti Törvényszék és a Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Megyei Szervezete elnöke és a felesége fogadták. A vendégek körében ott láttuk többek között dr. Holló Andrást, az Alkotmánybíróság volt elnökét, Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkárt, dr. Salacz László országgyűlési képviselőt, Rideg Lászlót, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnökét, Rausch Sándort, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnökét, Szemereyné Pataki Klaudiát, Kecskemét polgármesterét, Gaál Józsefet, Kecskemét alpolgármesterét, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökét, dr. Homoki Tamást Kecskemét alpolgármesterét, dr. Horváth Zsoltot, a Bács-Kiskun Megyei Kórház orvos-igazgatóját, Minda Lászlót, a KIK-FOR Kft. ügyvezető igazgatóját és Farkasinszki Lóránt tűzoltó ezredest, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatóját is.
A bál kezdetén külön is köszöntötték a legbölcsebb, és a legfiatalabb jogászt. Előbbi dr. Bodóczki László, aki kereken 55 éve kapta meg a jogi diplomáját. A legfiatalabb pedig dr. Kriston-Bodnár Andrea: ő tegnap vette át a jogi diplomát.
Dr. Bicskei Ferenc báli megnyitóját követően a jó hangulatról a budapesti Mood For Dance zenekar gondoskodott. A műsorban pedig fellépett Szulák Andrea eMeRTon-díjas, táncdalfesztivál győztes, többszörös „Év Énekesnõje" díjas énekesnő, színművésznő, műsorvezető. Az est házigazdái a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Danyi Judit és a Jászai Mari díjas Hegedűs Zoltán, a Kecskeméti Katona József Színház művészei voltak.
Ez volt a menű:
Érkezéskor finger food és Frittmann Frissecco, narancslé welcome drinkkel.
Előétel: Gyöngytyúk pástétom almaboros libamájjal, marha tatár tortilla chips-szel és hagymalekvárral, padlizsán krém, friss saláták.
„Főétel A" menü: Sertés szűz füstölt csülökkel és parenyicával töltve, borjúpástétomos rétes, mangalicakolbászos burgonya torta, párolt zöldségek bacon-ben.
Főétel „B" menü: Rozmaringos liba „csülök", tökmagos morzsában rántott, kacsapástétom, erdei gombás lasagne, citromos petrezselymes zöldség gyöngyök.
Desszert: Gesztenyepüré omlós tésztakosárban, rumos meggyraguval, belga csokoládé krémmel.
„C" Vegetáriánus menü: Padlizsán krém, avokádó krém, roppanós zöldségek, kecskesajt, friss saláták, Grillezett camembert sült zöldségekkel, aszalt gyümölcsökkel, dióval, Gesztenyepüré omlós tésztakosárban, rumos meggyraguval, belga csokoládé krémmel.
Éjfél után mini töltött káposzta, és gyümölcs került a büféasztalra.