Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. február 8. 15:41 | Szerző/forrás: keol.hu

A 66 éves Stadler József állítja: 20 éves barátnője van

A 66 éves Stadler József állítja: 20 éves barátnője van
Közeledik Stadler József újabb büntetőperében az ítélethirdetés és az ilyenkor szokásos „Stadler-forgatókönyv" szerint ugrásszerűen szaporodnak a bulvárlapokban a Bács-Kiskun megyei vállalkozóról szóló cikkek. A legújabb szenzáció: Stadler egy titokzatos, 20 éves lánnyal folytatott szerelmi kapcsolatáról beszélt az újságíróknak. (Fotó: Pozsonyi Zita/Blikk)

Csupa titok övezi a fiatal lányt, aki állítólag Józsi ­bácsi párja. Stadler József nemrég azt mondta, kedvese el fogja kísérni őt a bíróságra, de a lány mégsem jelent meg tegnap (2017. február 7-én), amikor párját Kecskeméten 420 millió forintos adócsalás vádja miatt hallgatták meg a Kecskeméti Törvényszéken. Stadler a tárgyalóteremből kilépve megfogadta: ha ismét hűvösre teszik, szakít a lánnyal. Annak terhét ugyanis nem akarja viselni, hogy az ifjú hölgy rá várjon a börtön­évek alatt.

- Húszéves voltam, amikor először megházasodtam, de szörnyű volt. Azzal a nővel összesen hat hónapig voltunk férj és feleség - mondta Stadler József a Ripostnak. - Borzalmas élmény volt. Azóta sem vettem el egyik élettársamat sem. De most úgy érzem: eljött az ideje, hiszen megtaláltam a megfelelő partnert, akivel leélhetném az életemet.

Azonnal kilátásba helyezte viszont - üzenve ezzel a bírónőnek -, hogy ha ezúttal is elítélik, akkor nem veszi el a lányt, hanem szakít vele.

- Nem bírnám ki, hogy megint egy lyukba zárva törjék össze a szívem. Ha a bizonyítékaim ellenére mégis bűnösnek találnának, akkor én magam engedném útjára a szerelmemet. Miattam ne kelljen szégyenkeznie, illetve az idejét sem szeretném rabolni - nyilatkozta keserűen a Ripost napilapnak Stadler József.

Stadler József büntetőperében a következő tárgyalási nap február 20-a lesz a Kecskeméti Törvényszéken.

Kövessen minket a Facebookon is!