Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. március 23. 23:32 | Szerző/forrás: keol.hu

Saját fejlesztésből újult meg a Piaccsarnok főbejárata

Saját fejlesztésből újult meg a Piaccsarnok főbejárata
Pár hete már a Kecskeméti Piaccsarnokot a főbejárat felől új, korszerű, optimális átengedésű fotocellás ajtón keresztül közelíthetik meg a vásárlók.

A Piaccsarnok régi, kézzel nyitható, vasajtós főbejáratát a hetekben új, a személyforgalmat dinamikusabban biztosító fotocellás bejárati ajtóra cserélte le az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet.

Kolek Andrea igazgató asszony elmondta, hogy a beruházásra azért volt mielőbb szükség, mert a régi bejárati ajtó szűk keresztmetszete feltartotta a vásárolni a Piaccsarnokba igyekvő, vagy már a vásárlásból kifelé tartó tömeget - és a tavasztól megnövekedő forgalomban ez még nagyobb problémákat okozott volna. A bejárati ajtónál a forgalom ugyanis már most is rendre bedugult, alkalmanként kifelé és befelé is kisebb sorok torlódtak fel.

A vásárlók kényelmét szolgáló, a folyamatos gyalogosforgalmat biztosító fotocellás ajtó mind a téli hideg időszakban, mind a közelgő nagy melegekre tekintettel hő-technikai szempontból is lényegesen nagyobb komfortot nyújt a Piaccsarnok vásárlói és árusai számára. Kolek Andrea elmondta azt is, hogy a fejlesztés teljes egészégben az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet saját megtakarításából valósult meg.

Kövessen minket a Facebookon is!