Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. április 25. 23:36 | Szerző/forrás: keol.hu

XX. Állásbörze a Pallasz Athéné Egyetemen

XX. Állásbörze a Pallasz Athéné Egyetemen
A jövő otthonát építjük Kecskeméten! - ezzel a gondolattal nyitotta meg ma a Pallasz Athéné Egyetem XX. Állásbörzéjét 2017. április 25-én, kedden Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét város polgármestere.

Beszédében hangsúlyozta, hogy olyan városi környezet várja a kecskemétieket, ahol nem csak a munkahelyet találni, hanem kulturális, sport, oktatási területek is adottak a fiatalok, a családok és az idősek szükségleteinek kielégítésére. Nem csak a műszaki területekre fókuszál a város, hanem a humán, a szolgáltatás, kisipar területein is olyan lehetőségeteket kínál, hogy érdemes legyen Kecskeméten élni.

Finta Zita, a Pallasz Athéné Egyetem kancellárja köszöntőjében kiemelte, hogy az Egyetem olyan versenyképes tudást ad, amely megalapozza az itt végzett hallgatók lehetőségeit. A diákok sikere érdekében alakítják a szakokat úgy, hogy az itt tanultakat elhelyezkedésük után hasznosítani tudják.

Fontosak az ilyen jellegű rendezvények, hogy a kiállító cégek és a hallgatók találkozhassanak, jobban megismerhessék egymást. Az Állásbörzén többek között a mezőgazdaság, az autógyártás, az utóipari beszállítók, a logisztika, a szoftver, az informatika, a műanyagipar, az építőipar, a munkaerő toborzással foglalkozó területek jelennek meg.

Az Állásbörzén 58 kiállító több, mint 370 pozíciót hirdetett meg, vagyis ennyi állásajánlattal, szakmai gyakorlati lehetőséggel találkozhatnak az érdeklődők.

Kövessen minket a Facebookon is!