Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. április 26. 20:46 | Szerző/forrás: keol.hu

Mérföldkő a közművelődésben – Szakmai nap a Hírös Agórában

Mérföldkő a közművelődésben – Szakmai nap a Hírös Agórában
„Mérföldkő a közművelődésben, az NMI Művelődési Intézet új tevékenységeinek és szakmai irányainak bemutatása" címmel 2017. április 25. és május 9. között 6 régiós szakmai napot rendeznek. A kecskeméti szakmai napnak április 26-án a Hírös Agóra volt a helyszíne.

A kecskeméti szakmai napon Mák Kornél, Kecskemét alpolgármestere, majd Bak Lajos, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatója is üdvözölték a jelenlévőket. Utóbbi tájékoztatást adott a kecskeméti Agóra tevékenységéről is.

A köszöntők után Kárpáti Árpád, az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója tartotta meg előadását. Bevezetőjében méltatta a házigazda Agóra kulturális tevékenységét, majd ismertette a szakmai nap célját. Kiemelte, hogy a közművelődési intézmények munkatársai és a közfoglalkoztatási partnerszervezetek képviselői ismerjék meg az NMI Művelődési Intézet új tevékenységi körét, a közösségi művelődésben jelenleg zajló folyamatokat. Továbbá tájékoztatást kapjanak az V. Kulturális Közfoglalkoztatási Programról, a közművelődési továbbképzésekről, valamint a forrásbevonás lehetőségeiről.

A szakmai fórum keretében lehetőség nyílt a hozzászólásokra és a feltett kérdések megválaszolására is.

Kövessen minket a Facebookon is!