Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. április 28. 22:59 | Szerző/forrás: keol.hu

Péntek este hihetetlenül fontos meccs vár a Kisokosokra

Péntek este hihetetlenül fontos meccs vár a Kisokosokra
A bajnokság végéhez közeledve minden egyes bajnoki pontért élet-halál harcot vívnak az NB 1 B-s férfi kézilabda bajnokság Keleti-csoportjának csapatai. Huszáros hajrára lesz szüksége a KTE-Kisokosnak is, hiszen egyetlen győzelem vagy vereség több helyezéssel lendítheti előre (vagy épp vetheti vissza) a hírös városiakat.

Az elmúlt heti bravúrgyőzelem a 6. helyre repítette a Kisokosokat - éppen a Szigetszentmiklós csapata elé. Péntek este 7 órakor a KTE-Kisokos a Szigetszentmiklósi KSK-t fogadja a Messzi István sportcsarnokban. Mindkét együttes 25 pontot gyűjtött eddig a bajnokságban. A Kecskemét a jobb gólkülönbségnek köszönhetően előzi meg riválisát, ám ősszel az SZKSK otthon legyőzte a kék legénységet.

Ocsovai Zsolt, a csapat vezetőedzője így nyilatkozott a 2017. április 28-ai, péntek esti összecsapás előtt:

- Nem lehet a meccs háromesélyes, mindenképpen le kell győznünk a tavasszal remekül menetelő Szigetszentmiklóst péntek este. Mondanom sem kell, évek óta nem volt ennyire szoros a bajnoki befutó, most minden egységnek hatalmas jelentősége van. Egyetlen be nem kalkulált vereség több helyezéssel vetheti vissza a bajnokság szereplőit, márpedig mi versenyben szeretnénk maradni a dobogóközeli helyekért. A csapatom egészséges, alaposan felkészültünk a Szigetszentmiklósból, így bizakodva várjuk a péntek estét."

Kövessen minket a Facebookon is!