Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. április 29. 21:03

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

 2017. április 30.

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Munkás Szent József

Szerda: Szent Fülöp és Jakab apostolok

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Jövő vasárnap, anyák napján a 10.00-ás szentmisében köszöntjük az édesanyákat!

2.         Szovátai Szent József Gyermekotthon 20 gyermekének egy hetes nyaralásának támogatásához kérték segítségünket. Ennek megvalósításához szervezünk gyűjtést május 7-én és május 14-én. Adományaitokat külön perselyben gyűjtjük a szentmisék végén.

3.         Csütörtökönként kápolnánkban elindult az egész napos csendes szentségimádás szolgálata a reggeli misétől 16.30-ig sikerült állandó résztvevőket találnunk. Van lehetőség csatlakozni ehhez az imádsághoz! Bátorítunk benneteket, hogy amennyiben módok van, vállaljatok fél/egy órát ezeken a napokon. Fontos lenne, hogy fel is iratkozzatok, hogy minden időponton több résztvevő is legyen. Így a résztvevők betegsége vagy egyéb elfoglaltsága esetén sem szakadna meg az egész napos ima!

4.         Előre hirdetjük: idén is szervezünk napközis nyári tábort hittanosainknak. Két turnust tervezünk. Időpontja a nyári szüntet első két hete. (06.19-23. és 06.26-30.) A hét folyamán hittanosaink, csoportjaink írásban kapnak tájékoztatást a részletekről.

5.         Kecskemét város Közgyűlése  "Ifjúság a Közösségért" díjat adományozott Robi atyának. Szeretettel gratulálunk neki!

6.         Piarista Óvoda hirdetése:

„A Piarista Óvoda szeretettel várja óvodai beiratkozásra az érdeklődő szülőket, gyermekeket május  3-án, szerdán és 4-én, csütörtökön egész nap a Czollner téren. További részletek az iskola honlapján olvashatóak.”

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház