Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. május 14. 23:46

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” - Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból

Képgaléria
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” - Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Jeney Gábor plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi hirdetések

2017. május 14.

Májusban minden nap 17.30-kor litánia van templomunkban.

Szent Filoména engesztelő szentmise és imaóra lesz ma délután 3 órakor a Barátok templomában.

Május 17-én, szerdán 16.30-kor Szeretetláng imaóra lesz templomunkban.

A Mária Társulat következő zarándokútja május 18-án, csütörtökön lesz Vértessomló-Majk útvonalon. Indulás reggel 6 órakor a volt Domus parkolóból.

Az Évszázadok Muzsikája koncertsorozat keretében Thorsten Maus német orgonaművész koncertje lesz templomunkban május 18-án, csütörtökön 19 órakor.

Május 21-én, vasárnap 9 órakor elsőáldozás lesz templomunkban.

 „Amit egynek tesztek a legkisebbek közül, azt nekem teszitek.” A Böjte Csaba testvér alapítványa által fenntartott Szovátai Szent József Gyermekotthon 20 gyermekének egy hetes nyaralásának támogatásához kérjük testvéreink segítségét. Tegyünk együtt a gyermekekért, akiknek esélyük sem lenne a segítségünk nélkül nyári táborban részt venni. Ennek megvalósításához gyűjtést szervezünk. Adományaikat várjuk a sekrestyében, vagy a plébánia irodáján.

Május 20-án lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó. A találkozóra autóbuszt indítunk. Jelentkezni a plébánia irodáján, vagy a hitoktatóknál lehet az 1500 Ft-os részvételi díj befizetésével.

Május 26-28-ig lesz az V. Kecskeméti Városmisszió.

A misszió keretében május 27-én, szombaton színházi előadás lesz a Piarista Gimnázium Dísztermében. Az előadásra az ingyen jegyek elvihetők a sekrestyéből, vagy a plébánia irodájából.

Május 27-én, szombaton este fél 9-kor lesz a Főtéren a Vacsora Fehérben című program. A program szórólapjai elvihetők a sekrestyéből, vagy a plébánia irodájából.

Május 28-án vasárnap fél 11-kor érseki szentmise keretében bérmálás lesz templomunkban. A szentmise után Szeretetvendégség lesz a templom mellett. Az ingyenes ebédjegyek elvihetők a sekrestyéből, vagy a plébánia irodájából.

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház