Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. június 14. 21:37 | Szerző/forrás: keol.hu

Tovább bővült a Széktói Stadion pályakarbantartó gépparkja

Tovább bővült a Széktói Stadion pályakarbantartó gépparkja
A KLC a korábbi évek gyakorlatát folytatva újabb pályakarbantartó gépekkel járul hozzá a Széktói Stadion üzemeltetéséhez. A füves és műfüves területek karbantartására alkalmas gépek használatával fenntartható, illetve javítható a füves és a műfüves pályák minősége. Nagyon fontosnak tartják, hogy a csapatok a lehető legjobb minőségű pályákon készülhessenek és versenyezhessenek. A frissen beszerzett gépek az ehhez szükséges munkához adhatnak további segítséget.

A pályakarbantartó géppark ezúttal egy John Deere X-350-R motoros fűnyíró traktorral, két pályavonalazóval, szóró berendezéssel, valamint kiegészítőként alkalmazható hótolóval, műfűápolóval, rakodóval bővült.

A szóró berendezés a füves és műfüves pálya esetében is alkalmazható, hiszen a Redexim Rink 1210 a homok mellett a gumigranulátum szórására is alkalmas. A Redexim VertiTop Vac 1500-as mélytisztító a műfüves pálya tisztítására alkalmas, segítségével minden olyan szennyeződés eltávolítható a pálya felületéről, illetve alsóbb rétegeiből, mely károsíthatja annak állapotát.

A közel 20 millió forint értékű géppark beszerzését TAO keretből sikerült finanszírozni, melyhez a szükséges 30 százalékos önrészt is az egyesület biztosította.

Kövessen minket a Facebookon is!