Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. június 14. 21:43 | Szerző/forrás: keol.hu

Már a vakációra hangolódnak a Békések

Már a vakációra hangolódnak a Békések
Miután pénteken lezárták az év végi jegyeket a pedagógusok, az utolsó tanítási hét a sport, a szórakozás és a jutalmazás jegyében telt a Béke Általános Iskolában.

A hagyományos Sikerpercekkel indult a programsorozat, ahol az iskolai versenyeken szereplőket, helyezetteket, a papírgyűjtés, magatartás, sorakozóverseny győzteseit értékelték oklevéllel, jutalomkönyvekkel, érmekkel a diákönkormányzat jóvoltából. Az iskola tanulóinak majdnem fele részt vett valamilyen megmérettetésen, és így büszkén kiállhatott a többiek elé, és átvehette jutalmát.

A kedd a sport jegyében telt. Délelőtt minden osztály zenés bemelegítés után részt vett a sportkörforgó versenyben, ahol a rögbitől, a nyújtón függeszkedésen át a petang játékig sok-sok érdekes feladat várta a gyerekeket. Délután a mindenki által nagyon várt tanár-diák röplabdameccset szurkolta végig az iskola apraja-nagyja.

Szerdán bolhapiac és fagyizás várta a gyerekeket, az utolsó napon pedig a 8. osztályosok búcsúznak vidám műsorral iskolatársaiktól és nevelőiktől.

Kövessen minket a Facebookon is!