Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. június 15. 22:22 | Szerző/forrás: keol.hu

Augusztustól személyi változások lesznek a kecskeméti piaristáknál

Augusztustól személyi változások lesznek a kecskeméti piaristáknál
Labancz Zsolt Tartományfőnök augusztus elsejével Nagy Attilát bízta meg a kecskeméti Piarista Rendház vezetésével, Mikulás Domonkost pedig a Piarista Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Óvoda irányításával.

Nagy Attila 2005-ben került Kecskemétre, 2007-től mostanáig, tíz éven át vezette a Piarista Iskolát. Ebben a tíz évben jelentős változásokon ment át az iskola: a gimnáziumban új tanulmányi területek indultak, végig koedukálttá vált az intézmény, integrálta a Ward Mária Leánygimnázium diákjait és pedagógusait, telephelyét, óvodát indított. Mára óvodától érettségiig biztosít piarista nevelést, oktatást az iskola.

A leköszönő házfőnök, Szabó István, korábban a Piarista Iskola tanára majd igazgatója, majd mostanáig nyolc éven át volt a Piarista Rendház házfőnöke, egy ideig a plébánosi feladatokat is ellátta. Nyugdíj mellett jelenleg és továbbra is a Szent Erzsébet templom templomigazgatója, aktív cserkész és az iskola munkájához is kapcsolódik sok szállal.

Mikulás Domonkos 21 éve az iskola tanára, az elmúlt tíz évben Nagy Attila igazgatósága alatt igazgatóhelyettesként dolgozott. Jelentős szerepe volt a nagyarányú fejlesztési projektek indításában és megvalósításában. Tagja a Piarista Rend Magyar Testvériségének.

Kövessen minket a Facebookon is!