Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. június 15. 22:30 | Szerző/forrás: keol.hu

Bemutatták Kecskemét legújabb multifunkcionális munkagépét

Bemutatták Kecskemét legújabb multifunkcionális munkagépét
Bemutatták a város legújabb multifunkcionális munkagépét, mely hat olyan funkcióval rendelkezik, télen, nyáron hadra fogható, és gyakorlatilag soha nem fog pihenni - tudósított a hiros.hu.

A Holder Muvo típusú munkagép Kecskemét Megyei Jogú Város önkormányzatának beszerzéseként valósult meg - 100% pályázati támogatásból -, és a Városüzemeltetési Nonprofit Kft. üzemeltetésébe kerül.

A gép legfontosabb jellemzője a négy évszakos felhasználás. Az alapgéphez ugyanis előre, hátulra, és a platóra szerelve olyan kiegészítőket lehet szerelni, amelyek kaszálnak, locsolnak, permeteznek, tisztítanak, ha pedig kell, sikosságmentesítenek, sót szórnak, havat tolnak.

A tartozékok: gémes kasza, front seprőhenger, berendezés, hótolólap, sószóró berendezés, öntözőkar, víztartály, locsológerenda.

Az új munkagép tehát tavasztól a parkápolásban, - fenntartásban működik közre, télen pedig síkosság- és hómentesítésben vesz részt.

Szerettünk volna egy olyan eszközt vásárolni, amelyet a külterületi utak karbantartására is folyamatosan fel tudunk használni. A legspeciálisabb gépet vásárolta meg az önkormányzat, és adta oda üzemeltetésre a Városüzemeltetési Nonprofit Kft-nek. Mivel a téli síkosságmentesítés is a Városüzemeltetési Kft. feladata, nagyon fontos, hogy abban az időszakban is maximálisan ki tudjuk használni - mondta Sipos László tanácsnok.

Kövessen minket a Facebookon is!