Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. június 20. 22:34 | Szerző/forrás: police.hu

Tourist Police Kecskeméten

Tourist Police Kecskeméten
A korábbi évekhez hasonlóan idén is megkezdődött a Tourist Police program 2017. június 19-augusztus 27. között a Kecskeméti Rendőrkapitányság Megelőzési és Áldozatvédelmi Alosztályának szervezésében. Megnyílt a Tourist Police pavilon Kecskemét főterén, melynek célja a megyeszékhelyre látogató hazai és külföldi turisták személy- és vagyonbiztonságának elősegítése, a közbiztonság szilárdítása, a bűnözés elleni hatékonyabb fellépés.

A közösségi szolgálatot ellátó diákok minden nap 9 órától 21 óráig a belváros szívében, a Kossuth téren felállított pavilonban személyesen is segítenek az idelátogatóknak, melynek keretében a rendőrségi információk mellett turisztikai kiadványokkal is várják az érdeklődőket.

A komplex feladatellátás egyik eleme a Tourist Police kiadvány. A három nyelven - magyar, angol, német - megjelenő brosúra tartalmazza a legfontosabb bűn-, és baleset - megelőzési, valamint turisztikai információkat, továbbá a krízishelyzet esetén hívható telefonszámokat.

Mint korábban megírtuk, Kecskeméten a közösségi szolgálatot ellátó diákokkal nem csak a Tourist Police információs pontnál, hanem a Strand Police keretén belül a Kecskeméti Fürdő és a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark területén is találkozhatnak.

Kövessen minket a Facebookon is!