Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. július 7. 19:51 | Szerző/forrás: keol.hu

Megbízhatóságból diplomázott le a VER-BAU

Megbízhatóságból diplomázott le a VER-BAU
Újabb elismerő díjat vehetett át a kecskeméti cég. A VER-BAU stabilitása már évek óta kimagaslik az ágazatból, erre utal a nemzetközi Bisnode minősítés is, mely alapján a cég a legmagasabb, úgynevezett AAA besorolást kapta. A VER-BAU büszkén mondhatja el magáról, hogy ezen osztályzat alapján a magyar vállalatok igen szűk elitjéhez tartozik, hiszen a magyar piacon mindössze a cégek 0,63 százaléka rendelkezi ilyen kiváló minősítéssel és hitelképességgel. (Fotó: A díjaátadó ünnepségen Cseresnyés Péter, NGM munkaerőpiacért felelős államtitkár, Lieselore Cyrus, a Németországi Nagykövetség ügyvivője, Weninger Richárd, a VER-BAU ügyvezetője, valamint Karácsony Zoltán, a Német-Magyar Iparkamara képviseletében)

A dél-alföldi régió egyik legrégebbi és legmeghatározóbb építőipari vállalata a napokban újabb rangos elismerést vívott ki magának, ezúttal megbízható munkaadóként. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a „Megbízható Munkaadó" kitüntető címet ítélte oda a cégnek. A Kamara azon vállalatokat tünteti ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről valamint kiemelt figyelmet fordítanak a munkahelyi feltételek, szakmai képzések és továbbképzések fontosságára. A kezdeményezés továbbá szorosan kapcsolódik a Kamara idei fókusz-témájához, amely a szakember-hiány enyhítésére helyezi a hangsúlyt.

„A Megbízható Munkaadó díj elnyerése mögött immáron több évtized elkötelezett humánpolitikai stratégiája húzódik meg, melynek középpontjában a munkatársaink állnak. Meggyőződésem, hogy csak az a cég lehet sikeres, amelyik minden szempontból megbecsüli a munkavállalóit. A mai szakemberhiányos időkben ez a megbecsülés hihetetlen módon felértékelődik és kifizetődik. Ez a díj azt is bizonyítja, kifejezi, hogy nálunk mindenki a VER-BAU család tagja, akár könyveléssel, akár építésvezetéssel, vagy éppen betonozással foglalkozik. Elkötelezettek vagyunk a munkatársaink iránt, és célunk, hogy ezt a jövőben is fenntartsuk" - mondta Weninger Richárd a VER-BAU ügyvezetője a díj átvétele után.

Az elismerést az alábbi cégek vehették át (ABC sorrendben): ALDI Magyarország Bt., AQUA VITAL Kft., BASF Kft., Budapesti Elektromos Művek Nyrt., Dr. Oetker Kft., Infineon Technologies Cegléd Kft., Lidl Magyarország Bt., Lufthansa Technik Budapest Kft., Praktiker Kft., Sonepar Magyarország Kft., VER-BAU Kft.

Kövessen minket a Facebookon is!