Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. július 10. 20:21 | Szerző/forrás: keol.hu

Teljes útlezárás az 53-as számú főúton, Kiskunhalas határában

Teljes útlezárás az 53-as számú főúton, Kiskunhalas határában
Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személygépkocsi az 53-as számú főút 59-es kilométerszelvényénél 2017. július 10-én 6 óra 40 perckor. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint ketten megsérültek.

A helyszínelés idejére a rendőrök teljesen lezárták az érintett útszakaszt, a forgalmat az 5412-es út, illetve az 53-as és az 55- ös főút találkozásánál lévő körforgalomnál terelik el.

(police.hu)

FRISSÍTÉS:

Mint arról korábban beszámoltunk, Kiskunhalas határában halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. július 10-én 6 óra 30 perc körül.

A helyszíni szemle adatai szerint az 53-as számú főúton közlekedett egy Zastava gyártmányú személygépkocsival Kiskunhalas irányából egy 69 éves szerb férfi. A sofőr eddig tisztázatlan körülmények között egy jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött az ott közlekedő Ford Focus típusú személygépkocsival, amit egy 31 éves budapesti férfi vezetett.

A baleset következtében mindkét gépjármű sofőrje megsérült, őket kórházba szállították, azonban szerb gépjárművezető ott életét vesztette. A 31 éves férfi az elsődleges orvosi szakvélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett. 

Kövessen minket a Facebookon is!