Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. július 11. 20:08 | Szerző/forrás: kecskemetinkse.hu

Bemutatták a KNKSE új játékosait

Bemutatták a KNKSE új játékosait
Sajtótájékoztatón mutatták be a KNKSE új játékosait, egyúttal aláírták a szerződést a Hufbau-Akkerrel, az egyesület névadó szponzorával is.

A felkészülési időszak első napján sajtótájékoztatót tartott a Kecskeméti NKSE NB1-es csapata. A sajtó munkatársait Orell Zsolt elnök köszöntötte, majd az új kollégák bemutatásával folytatta a tájékoztatést. Mint elmondta, nem csupán a csapat, de a stáb számára is sok feladatot, kihívást jelent a következő szezon, ezért bővült a személyi állomány.

Veress Zsuzsanna klubmenedzserként vállalt szerepet az egyesületnél, az operatív munkavégzést irányítja, szorosan együttműködve az elnökkel. Zsuzsannának komoly NB1-es múltja van, ismeri a csapatokat, azok munkatársait, így hatékonyan tudja majd segíteni az egyesület munkáját. A marketing feladatokat Forczek Angélára bízta a vezetőség, aki szintén nagy elszántsággal és tervekkel, ötletekkel vág bele a munkába.

Orell Zsolt beszélt arról, hogy nagy öröm számára, hogy névadó szponzorként továbbra is a csapat mellett áll a Hufbau Akker Tüzép. Az országos ismertségű és elismertségű vállalkozás tulajdonosa Endrődi Ferenc nem csupán anyagilag, de erkölcsileg is támogatja az egyesületet.

Marosán György vezetőedző beszámolt a felkészülés tervezett programjáról. Mint elmondta, párhuzamosan zajlik az erőnlét fejlesztése, valamint a labdás edzések. A harmadik héten a játékosok Békéscsabára utaznak majd edzőtáborba, a felkészülést számos edzőmeccs teszi teljessé.

A vezetőedző bemutatta az újonnan érkezett játékosokat, és hangsúlyozta, elégedett az igazolásokkal, a csapat összetételével, úgy érzi a megfelelő játékosokat sikerült megtalálnia a megfelelő posztra, feladatra.

A csapathoz 9 játékos érkezett: Deáki Dóra, Gulyás Vanda, Horváth Dóra, Karalyos Orsolya, Olha Nikolayenko, Siska Pálma, Yuliia Kucherova, Jovana Risovic, és Andrási Brigitta.

Marosán György türelmet kért a szurkolóktól. Hangsúlyozta, hogy az elmúlt évben szinte minden meccsét megnyerte a KNKSE, az idén azonban ez nem biztos, hogy mindig így lesz. Azt azonban megígérte, hogy minden meccsén maximális odaadással küzd majd a csapat a győzelemért, hiszen Kecskemétnek szükséges van NB1-es női kézilabdára.

A sajtótájékoztatón résztvevő csapat tagjai már a névadó szponzor Hufbau Akker Tüzép pólóját viselték. A cég tulajdonosa Endrődi Ferenc is köszöntötte a játékosokat, sok sikert kívánt számukra, majd aláírták a névadó szponzori megállapodást és közös fotó is készült a csapattal.

Kövessen minket a Facebookon is!