Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. július 15. 11:18

Ebédfelajánlás az Elektro Centertől

Képgaléria
Ebédfelajánlás az Elektro Centertől
Kellemes napfényes időjárás köszöntötte szombaton azt a közel százhúsz rászoruló embert, aki szociális helyzetéből adódóan „ebéd ügyben” kénytelen volt a Wojtyla népkonyha segítségét kérni. Az intézmény munkatársai természetesen nem ijedtek meg a „kihívástól”, hiszen tizenegy esztendő alatt bőven volt idejük megszokni, hogy folyamatosan olyan nehézsorsú emberek rendelkezésére kell állniuk, akik önerejükből nem tudják megoldani saját élelmezésüket. Ma a KEK Kft, ismertebb nevén az ELEKTRO CENTER villamossági szaküzlet tulajdonosa segített a népjóléti intézmény elesettjein. Az ételt - paprikás krumplit kolbásszal, savanyúsággal, őszibarackkal - Berente Imréné Zsuzsika és a Wojtyla Ház önkéntesei tálalták fel, valamint osztották ki - a vasárnapi hidegcsomaggal együtt, melynek elkészítését dr. Jámbor Zoltán, a Delphi Hungary Kft. nemzetközi HR igazgatójának személyes adománya tette lehetővé. (Fotók: Mátyus István)

Az ELEKTRO CENTER-ről

A villamossági alkatrészek kereskedelmére és az ezzel összefüggő műszaki tanácsadásra szakosodott Elektro Center villamosságtechnikai szaküzlet immár több mint egy évtizede kíván megfelelni a korszerű ipari, irodai és lakásvilágítással, illetve épületvillamossággal kapcsolatos szakmai követelményeknek. A megrendelő oldal igényeit is alaposan ismerő, kitűnően képzett szakembereket foglalkoztató vállalkozás az értékarányos árakon kínált villanyszerelési anyagok teljes választékával nemcsak legnagyobb közületi partnerei, hanem a villanyszereléssel foglalkozó szakemberek, illetve a lakosság részére is rendelkezésre áll Kecskeméten, a Matkói út 16. szám alatt.

Forgalmazott termékek:

Alu- és rézhuzalok, kábelek, földkábelek, mágneskapcsolók, hőkioldók, ventilátorok, zománchuzalok, jelzőkábelek, alutokozatok, nyomógombok, védőcsövek, csatornák, dugaljak, kapcsolók, villanymotorok, izzók, lámpatestek, fénycsövek, elosztó szekrények, darumotorok.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház