Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. július 30. 22:35 | Szerző/forrás: hiros.hu

Férjhez ment Hajdú Melinda, a kecskeméti teátrum színésznője

Férjhez ment Hajdú Melinda, a kecskeméti teátrum színésznője
Szombaton ment férjhez Hajdú Melinda, a Kecskeméti Katona József Színház társulatának színésznője. Az esküvő a Városházán kezdődött, majd a Barátok templomában folytatódott, s az eseményt az egész társulat ünneplése kísérte - tudósított a hiros.hu

A színésznő élete párjául egy kecskeméti fiatalembert, Gedai Ádámot választotta. Melindát a hagyományos családi fészek helyett a színházból, azaz a második otthonából kérhette ki a szerencsés vőlegény, a szülői ház ugyanis 500 km-re van Kecskeméttől. Az esküvőn a vőfély szerepét Pál Attila vállalta el, aki szintén a társulat tagja.

A színházi lánykikérő után Melinda és Ádám egy Limuzin kabrióval vidám tiszteletkört tett a kecskeméti Kiskörúton, majd felkanyarodtak a Városháza elé - Pál Attila szerint a kötelező színházi öt perces késéssel. A ceremónián Kőszegi Ákos szavalata és Dobó Enikő éneke színesítette az anyakönyvvezető igaz szerelemről szőtt üzenetét, aki a város nevében kívánta a párnak, hogy minden álmuk valóra váljon. A polgári menyegzőn elhangzó igen és a hivatalos házaspárrá nyilvánítás után a színész-násznép állva, vastapssal ünnepelte a pillanatot.

Az esküvő a Barátok templomában folytatódott, ahol Dobó Enikő és Károly Katalin színésznők énekelték a szertartást aláfestő dalokat. Az atya II. János Pál pápától idézett, aki maga is színészkedett, s rendezett, mielőtt pappá vált volna. A szertartás végén azt kívánta az ifjú párnak, hogy ez legyen a legboldogtalanabb nap az életükben, s ennél ezután csak boldogabb napok következzenek.

Kövessen minket a Facebookon is!