Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. augusztus 13. 19:25

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” - Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból

Képgaléria
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” - Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Jeney Gábor plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi hirdetések

2017. augusztus 13.

Ma délután 3 órakor Szent Filoména tiszteletére imaóra és szentmise lesz a Barátok templomában.

Augusztus 15-én, Nagyboldogasszony kötelező ünnepén vasárnapi miserend lesz templomunkban. A 14.-i hétfő esti szentmise már érvényes lesz az ünnepre.

Augusztus 15-én, a Nagyboldogasszony napi esti mise után a máltai testvérek szerény agapéra várják a szentmisén résztvevőket a templom előtt.

A Mária Társulat augusztusi egynapos zarándokútja Szentgotthárd úticéllal augusztus 17-én, csütörtökön reggel 6 órakor indul a volt Domus parkolóból.

Augusztus 20-án, vasárnap egész napos Szentségimádás lesz templomunkban, melyet 17 órakor közös Szentségimádással zárunk le.

Augusztus 24-én, csütörtökön este 7 órakor angol egyházi kórus ingyenes koncertje lesz templomunkban.  

Augusztus 27-én, vasárnap 10 órakor a szentkirályi ünnepi búcsúi szentmisét Böjte Csaba testvér fogja tartani.

Idősek számára egy autóbusszal zarándoklat lesz október 7-8-án Mátraverebély-Szentkútra. Jelentkezni a busz beteltéig lehet a Főplébánia irodájában Tóthné Erdélyi Erzsébetnél a 2500 Ft-os részvételi díj befizetésével.

A Szentcsalád Plébánia buszos zarándoklatot szervez Padova-Avignon-Lourdes-La Salette meglátogatásával október 22-28 között. Jelentkezés és információ a Szentcsalád Plébánián, részletes program a plakátokon található.  

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház