Április 18. csütörtök, Andrea, Ilma
Hírek, események 2017. augusztus 23. 12:47

Kirándulások a Wojtyla nyugdíjas klub őszi programkínálatában

Képgaléria
Kirándulások a Wojtyla nyugdíjas klub őszi programkínálatában
Mint Farkas Pál klubvezető-szervező szavaiból a szerdai értekezleten kirajzolódott, ősszel újabb jelentős események várják a Boldog Karol Wojtyla Nyugdíjas Klub tagságát. (Fotók: Tódor Norbert)

Szeptember 16-án Bugacra látogat a csapat a Kecskeméti Gombász Klubbal közös szervezésben. Közreműködésükkel – természetvédelmi őr jelenlétében – még a Kiskunsági Nemzeti Park olyan részeire is belépési lehetőséget nyerhetnek, ahová „legtöbbeket be sem engednek”. Desszert a tortán egy lovasbemutató – grátisz. Ebéd a Karikás Csárdában lesz: gulyásleves és tejespite, plusz lekváros csemegék. Bárki jöhet, szeretettel várjuk a jelentkezőket – hangsúlyozta a klubvezető.

Az ősz második nagy „durranása” egy újabb kiruccanás: Ópusztaszerre vagy Szarvasra – a klubtagság közös döntésétől függően. Előbbi esetben ismét a Feszty-körkép lenne terítéken, Szarvason az arborétum, a Mittrovszky-, illetve a Bolza-kastély, valamint „Magyarország kicsiben” szerepelne egyebek mellett a „műsorfüzetben”.

Farkas Pál továbbá felhívta a figyelmet arra is, hogy „mindenki hozzon magával még egy embert”, ugyanis a pályázatok sikeressége nagyban függ a tagság mindenkori létszámától, aktivitásától. „Kis pénz, kis foci, nagy pénz, nagy foci” – idézte a programszervező Puskás Öcsi szállóigévé vált mondását, utalva az adott esetekben elnyerhető pénzbeli támogatások mértékére. 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Nyugdíjas klub