Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. augusztus 30. 22:52 | Szerző/forrás: keol.hu

Junior Országos Bajnokság és Messzi István Emlékverseny

Junior Országos Bajnokság és Messzi István Emlékverseny
Ezen a hétvégén rendezik a Junior Országos Bajnokságot és a Messzi István Emlékversenyt Kecskeméten.

Kecskemét látja vendégül a legjobb utánpótláskorú súlyemelőket az országos bajnokság keretében szombaton, ahol a Kecskeméti TE sportolói is dobogóra lépnek.

Bálint Csaba edző elmondta, hogy több éremesélyes versenyzője van a csapatnak. Lányoknál Árva Cintia U 15-ös országos bajnokságot már augusztusban megnyerte, jelenleg az U15-ös Európa Bajnokságra készül, melynek fontos állomása ez a verseny. Bízom benne, hogy itt is dobogóra tud állni. Ifjabb Nagy Noel nehéz feladat előtt áll, hiszen a 69 kg-os súlycsoportban négyen esélyesek a bajnoki címre. Kmegy Máté junior és felnőtt bajnokként lép a dobogóra, idén versenyről versenyre fejlődik, 85kg-os súlycsoport abszolút esélyese. Nagy öröm, hogy Kiss-Tóth Virág, Nagy Dániel és Benkő Dániel is bejutott a legjobbak közé az országos bajnokságra.

Vasárnap immár tizenhetedik alkalommal kerül megrendezésre a Messzi István Emlékverseny, ahol a felnőtt mezőny legjobbjai mutatják meg tudásukat. Kecskeméti TE csapatát Kasza Adrienn, Hoffer Ágnes és Vaspöri Gábor válogatott versenyző képviseli.

Kövessen minket a Facebookon is!