Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. augusztus 31. 20:50 | Szerző/forrás: keol.hu

Duális egyetemi hallgatókkal kötött szerződést a Phoenix Mecano Kecskemét Kft

Duális egyetemi hallgatókkal kötött szerződést a Phoenix Mecano Kecskemét Kft
A Phoenix Mecano Kecskemét Kft-nél már hagyomány, hogy minden évben ünnepélyes keretek között kötik meg a szerződést a leendő duális egyetemi hallgatókkal. Így történt ez idén is: 2017. augusztus 31-én, csütörtökön a vállalat vezetőinek jelenlétében írták alá három fiatal kecskeméti egyetemistával a szerződéseket.

A vállalat telephelyén, az irodaház tárgyalójában dr. Nagy Zoltán, a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. ügyvezető igazgatója fogadta a leendő duális egyetemi hallgatókat. Horváth Tibor Patrikot (gépész szak), Varga Zoltán Szabolcsot (logisztikai mérnök szak), és Vágó Norbertet (logisztikai mérnök szak), akik a vállalatnál a 2017/18-as tanévben kezdik meg a duális felsőfokú képzést.

Az eseményen jelen voltak még Baráth Mihály, a vállalat gépipari termékeket gyártó RK Rose + Krieger gyártóegységének termelésvezetője - ő kíséri majd figyelemmel, a gépész szakosok képzését, szakmai fejlődését -, Rácz László, a vállalat logisztikai egységének vezetője, aki a logisztikai mérnök szakosok illetve a műszaki menedzser szakosok gyakorlati képzésében vesz majd részt és Drozdik Szilvia HR asszisztens, aki a duális hallgatókat koordinálja, valamint kapcsolatot tart a Neumann János Egyetemmel.

A három egyetemistát dr. Nagy Zoltán tájékoztatta a vállalatról, a cég múltjáról, irigylésre méltó, sikeres fejlődéséről, és jelenlegi helyzetétől. Majd aláírták a szerződéseket.

Kövessen minket a Facebookon is!