Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. szeptember 4. 22:40

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2017. szeptember 3.

A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Kalkuttai Szent Teréz

Csütörtök: Szent Márk, István Menyhért áldozópapok, kassai vértanúk

Péntek: Szűz Mária Születése (Kisboldogasszony)

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Indul a tanév, fakultatív csoportjaink, indulási időpontjait a hirdetőtáblán (és a csatolmányban) találjátok. Folytatódik a katekumenátus, bibliaóra, elsőáldozási felkészítés (4. osztályos kortól) „kis” és „nagy” ifi csoport. Újdonság a bérmálási felkészítés (8. osztályos kortól), amelyhez információs levelet és jelentkezési lapot is találtok a hirdetőtáblánál. további újdonság a felnőtt katekézis! Minden információ a kihelyezett táblázatban megtalálható!

2.         Szeptember 9-én (szombat) 18.00-tól a tanév első ifjúsági társasjáték klubba várjuk a fiatalokat, akik közös játékkal beszélgetéssel ismerkedéssel szeretnék tölteni az estéjüket.

3.         A Lourdesi zarándokútra még várunk jelentkezőket a minimális létszám eléréséhez!

4.         Szeptember 17-én vasárnap tartjuk a Hittanos évnyitót, az iskolatáskák megáldásával és főministráns avatással. Ezen a szentmisén vendégünk Rozmaring a templom egere. 

5.         Szeptember 23-án szombaton második alkalommal szervez a Nyolc Boldogság Közösség „rózsaeső” imaestet Lisieauxi (Kis) Szent Teréz közbenjárását kérve. 18.00-tól szentmise azt követően az imaesten tanúságtételeket és tanítást, buzdítást hallgathatunk, melyet Dr. Balog Márta CB nővér tart.

6.         A Máltai Szeretetszolgálat hirdetése:

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Dél-Alföldi Régiója keresztény lelkületű, józan életű, megbízható, megfelelő szakképesítéssel rendelkező munkatársakat keres az alábbi munkakörökre:
•       Intézményi takarító
•       Szociális gondozó, ápoló
•       Intézményi karbantartó
Jelentkezni és érdeklődni fényképes önéletrajzzal lehet email-ben az alábbi email-címeken: [email protected][email protected].

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház