Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. szeptember 12. 20:29 | Szerző/forrás: keol.hu

Ide a farmereddel! Megunt farmereket gyűjtenek a Malom Központban

Ide a farmereddel! Megunt farmereket gyűjtenek a Malom Központban
A Malom Központ és a Malom Magazin csapata a Magyar Vöröskereszttel karöltve úgy döntött, begyűjti Kecskemét és környéke összes megunt farmerét.

Szeptember 9-től október 9-ig lehet leadni a farmereket a Malom földszintjén lévő gyűjtő dobozba. A Top Clean kitisztítja az összes farmert, a Vöröskereszt pedig eljuttatja oda, ahol szükség van rá.

A Malom Magazin címlapsztárjai, Dobó Enikő színésznő, és Szekeres Adrien énekesnő, valamint az őszi lapszám bloggerei is részt vesznek az adománygyűjtésben. Az ő farmerjük is bekerül majd a dobozba: ösztönözve mindenkit arra, hogy felkeresse a Malom Központ gyűjtőhelyét. Aki segíteni szeretne, de nem Kecskeméten él, postázhatja is a farmét a következő címre: Malom Központ, Korona utca 2, 6000 Kecskemét. Megnevezés: Farmergyűjtés.

Dobó Enikő: „Szerintem mindenkinek időt kellene szakítania arra, hogy segítsen másokon. Ha csak évente egyszer is, de vegye a fáradtságot, és támogasson egy jótékony projektet. Felelősek vagyunk egymásért, és akár egy apró gesztus is boldoggá tudja tenni a másikat."

Szekeres Adrien: „Gyakran elfelejtjük, mennyire egyszerű segíteni másokon. Örülök annak, hogy egyre több ilyen projekt van!"

Kövessen minket a Facebookon is!