Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. szeptember 30. 22:00

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2017. október 1.

A hét ünnepei, szentjei: 

Hétfő: Szent Őrző Angyalok

Szerda: Assisi Szent Ferenc

Szombat: Rózsafüzér Királynője

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.      Induló csoportjaink mindegyikéhez van még lehetőség csatlakozni a héten. Időpontok a hirdetőtáblán.

2.      Október 9-én Böjte Csaba OFM látogat a kecskeméti Damjanich János Általános Iskolába 12.00-tól szentmise 13.00-tól beszélgetés. Minden érdeklődőt várnak.

3.      "Idén is lesz 72 óra kompromisszum nélkül program Kecskeméten. Plébániánk már a kezdetek óta becsatlakozik ebbe az ökumenikus, ifjúsági, önkéntes akcióba, amit országosan 10. alkalommal rendeznek meg. A kecskemétiek jelentkezését a 72ora-kecskemet.eu regisztrációs felületen várjuk október 4-e éjfélig! Idén is lehetőség van az Iskolai Közösségi Szolgálat keretében 3x3 óra igazolására, de aki nem ezért jön, hanem csak jól érezné magát és e mellett önkénteskedne, azokat is szeretettel várjuk!"

4.      Október 29-én kerül sor a Plébánián a jubiláns házasok megáldására a 10 órás szentmisén! Várjuk a kerek évfordulót ünneplő házaspárok jelentkezését az irodában.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház