Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. október 9. 11:30

Mező Róbert gondoskodott ma a Wojtyla Ház szegényeiről

Képgaléria
Mező Róbert gondoskodott ma a Wojtyla Ház szegényeiről
Hétfőn a kecskeméti Hírös Ablak Kft. tulajdonosa, Mező Róbert állt a Wojtyla Barátság Központ rászorulóinak szolgálatára egy teli tányér fantasztikus ebéddel. Neki köszönhetően ma százhúsz adag melegételt oszthattak ki a népkonyhán Kecskemét szegényeinek; mégpedig lecsós tarhonyát, kenyérrel és (a Fornetti felajánlásával) süteménnyel. Akik a gazdagon terített asztaloknál helyet foglaltak: hajléktalanok, kisnyugdíjasok, tartós betegségben szenvedő, kiszolgáltatott, fizikai-lelki támogatásra szoruló, döntőrészt munkaképtelen embertársaink. A szociális intézmény elesettjei hálával telt szívvel fejezik ki köszönetüket nemes lelkű patrónusuknak. Isten bőséges áldását kívánják egész életére. „Áldjon meg téged az ÚR, és őrizzen meg téged! Ragyogtassa rád orcáját az ÚR, és könyörüljön rajtad! Fordítsa feléd orcáját az ÚR, és adjon neked békességet!” – üzenik neki. (Folytatás a képek után, fotók: Tódor Norbert)

Mező Róbert egy alkalommal így jellemezte vállalkozását:

„Cégünk 100 %-ban magyar tulajdonú, 1996-ban alakult Kecskeméten. Kezdetben főleg műanyag ablakok forgalmazásával foglalkozott, ma már előtérbe kerültek az igényes bútoripari és belsőépítészeti munkák készítése (konyhabútor, egyedi bútor, közületi bútor, stb.). 2008 októberében megnyitottuk új lakberendezési áruházunkat a Kiskőrösi úton. Itt a hozzánk betérők bútorokról, nyílászárókról, parkettákról stb. érdeklődhetnek. Régi telephelyünkön a megszokott módon folytatjuk tevékenységünket.

Jelenleg 30 fővel dolgozunk, főbb tevékenységi köreink a következők:

1. Asztalosipari, faipari és bútoripari kellékek forgalmazása
2. Kész bútor forgalmazás
3. Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése, belsőépítészeti munkák
4. Fa- és műanyag nyílászárók

A kereskedelem terén törekszünk arra, hogy kínálatunkban szerepeljenek a piacon közkedvelt kellékek, anyagok. Folyamatosan bővítjük szortimentünket, az érdeklődők által keresett cikkeket megpróbáljuk beszerezni. A kiválasztásban, tanácsadásban tapasztalt eladóink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére. Laminált bútorlapokat egész táblában, illetve szabva, élzárva forgalmazunk.

Több bútorgyártóval állunk kapcsolatban, katalógusaikból rövid határidővel, a kívánt színben, kialakításban, a választott anyagokkal tudunk bútort rendelni, szállítani.

Egyedi bútorgyártás terén törekszünk arra, hogy a felmerülő igényeket maximálisan figyelembe véve, a beépített anyagok és a kivitelezés minősége folyamatosan magas színvonalú legyen.

A bútor tervezésénél meghatározó szempont a funkcionalitás, praktikusság, tartósság, esztétika.

Belsőépítészeti munkáknál a felmerülő igények és lehetőségek függvényében komoly, szakszerű tereket alakítunk ki, amelyekben a bútorba beépített anyagok, színek, formák, elrendezés harmonikus egységet alkot. Igény esetén tanácsadással, belsőépítészeti tervek kidolgozásával, kivitelezéssel állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk fokozott hangsúlyt fektet az általunk forgalmazott és gyártott termékek, valamint szolgáltatásaink minőségére. A tervezett és gyártott bútorok megfelelőségének biztosítása érdekében 2004-től minőségirányítási rendszert működtetünk.”

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház