Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. október 26. 11:13

HolloGasztro: Bármit, bárhol, bármikor a Wojtyla Házban is

Képgaléria
HolloGasztro: Bármit, bárhol, bármikor a Wojtyla Házban is
Térségünk egyik leg(el)ismertebb vendéglátója a HolloGasztro Kft. Gyakorta látni céges autóikat Kecskemét és környéke útjain. Sokunk hallott már róluk, de talán kevesebben ismerik őket igazán. Ezért ültünk le beszélgetni Holló Tibor ügyvezető igazgatóval – akinek ebédadománya lehetővé tette a Wojtyla Barátság Központ százhúsz gondozottjának csütörtöki étkezését – arra kérve, mutassa be vállalkozását, és mondja el nekünk, mi alapján olvasható honlapjukon: „Professzionális vendéglátás felsőfokon”. (Fotók: Tódor Norbert – archív)

– Cégünk a különleges és hagyományos rendezvények gasztronómiai lebonyolítására szakosodott rendezvényszervező társaság, amely – büszkén jelentem ki – előkelő helyet foglal el az igényes vendéglátás régiós palettáján. Teljes körű szolgáltatásaink minden esetben a legjobb ár-értékű egyedi megoldást biztosítják partnereink, vendégeink számára. Fő tevékenységi körünk mellett érdekeltek vagyunk a szállodaiparban, valamint különböző jellegű büfék üzemeltetésében, és otthonosan mozgunk a fesztivál vendéglátás területén is – keltette fel egyből érdeklődésünket Holló Tibor.

– Székhelyünk a Kecskemét- Katonatelepi Holló Lakodalmas és Vendégház, amely 100 fős étteremmel, 200 fős rendezvénykerttel, valamint bázis főzőkonyhával rendelkezik, amely 2002 óta a HACCP kiépített rendszere alapján működik Braunitzer Zoltán konyhafőnök irányításával – tette hozzá.

– Társegységünk a 2009. márciusa óta általunk üzemeltetett Háry Hotel, ahol elsősorban szállodai szolgáltatásokat nyújtunk egyéni vendégeknek, csoportoknak, átutazóknak, illetve komplett gasztronómiai lebonyolítással konferenciákat szervezünk cégek, társaságok, és intézmények részére. 

– Az utóbbi évek eredményei alapján bátran kimondom: legnagyobb fejlődést, a speciális kreativitást és improvizációt igénylő kitelepüléses vendéglátásban (catering) értünk el. Parti Szerviz szolgáltatásunkkal is folyamatosan jelen vagyunk. Minden külső helyszín más és más feladatot ad nekünk az egyszerű irodai vendéglátástól kezdve az erdő közepén megrendezett exkluzív sátras partiig, ahol előtérbe kerül a látvány gasztronómia. A legigényesebb kihívásoknak is meg kell felelnünk. A klasszikus éttermi és kitelepüléses szolgáltatásainkon túlmenően természetesen vállalkozunk bálok, díszétkezések, borestek, állófogadások, sörfesztiválok, kerti bográcsos- vagy grillpartik, ballagási ebédek, osztálytalálkozók, családi alkalmak, szendvicspartik, gyermekzsúrok, koktélpartik, sajtótájékoztatók vendéglátásának komplett lebonyolítására is.

– Az elkövetkező években is arra törekszünk, hogy piaci helyzetünkhöz alkalmazkodva szisztematikus ütemben bővítsük szolgáltatásainkat, ezáltal tovább erősítve pozíciónkat ebben a szektorban, emellett még stabilabbá tegyük cégünk működését, jövőjét. Küldetésünknek tekintjük, hogy különleges ötletekkel, kiegészítő elemekkel és apró meglepetésekkel még színvonalasabbá, stílusosabbá tegyük partnereink rendezvényeit, egyedi arculatú megjelenéssel, különleges ételekkel, italokkal, színekkel, és egyéb hangulatos dekorációs elemekkel „feldobva” a társas összejöveteleket.

– Jószolgálati vállalásként pedig különféle eszközökkel támogatom, segítem a kecskeméti Wojtyla Barátság Központ népkonyhájának működését. Örömmel veszek részt minden évben a város szegényeinek megvendégelésében a karácsonyi főtéri étkeztetés keretében, továbbá szívesen segédkezem a szociális intézmény egyéb rendezvényein, alkalmain is. Bármit, bárhol, bármikor…

Holló Tibor október 26-án, csütörtökön százhúsz adag rakott zöldbabot ajánlott fel a Wojtyla Ház által gondozott rászorulóknak. (Emellett kenyeret, félegyházi süteményt és Prikkel Antal-féle Szentkirályi Szikvizet is kaptak a nélkülözők.) Sokadszor tette ezt, más-más ételekkel megörvendeztetve az elesetteket – mert „...aki mást felüdít, maga is felüdül” (Példabeszédek 11,25).

 

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház