Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. november 3. 23:02 | Szerző/forrás: keol.hu

Idén is a Four Points By Sheratonban lesz a Prima Gála

Idén is a Four Points By Sheratonban lesz a Prima Gála
Miközben javában tart a közönségszavazás, a VOSZ elnökségi ülésén már az is elhangzott, hogy hol és mikor tartják a Prima Gálát. A Megye legrangosabb társadalmi eseménye idén is a Four Points By Sheratonban lesz, november 24-én, ahol A Prima Díjak átadásán túl díjazzák a kategóriagyőztesek példaértékű munkásságát és életpályájukat is.

Elegáns környezet és jó társaság

A közel 200 meghívott között természetesen jelen lesz a 10 kategóriagyőztes, hiszen róluk szól az esemény, továbbá azon vállalkozók és topmenedzserek, akik felajánlásaiból létrejött a díj és a gálaest. Meghívást kapnak Kecskemét város önkormányzatának vezetői, megyei tisztségviselők és országgyűlési képviselők. Minden évben színes programok és sztárfellépők mellett ismertetik a kategóriagyőzteseket, majd az est fénypontjaként kinyitják a borítékokat, melyek a három Prima Díjas és a közönségkedvenc nevét tartalmazza.

A három Prima Díjast a VOSZ kibővített elnöksége választja ki a kategóriagyőztesek közül, azonban a közönségdíjas személyéről Ön is dönthet. A kategóriagyőzteseket már közzétették a primadij.hu weboldalon, így bárki megtekintheti az ő életpályájukat, elért eredményeket és példaértékű munkákat. A szavazás végeredménye szintén a gálán kerül kihirdetésre.

Vállalkozók a szellemi kiválóságokért

A helyi vállalkozók gyorsan ráébredtek a Megyei Prima Díj fontosságára, és készséggel álltak a kezdeményezés mögé a felajánlásokat tekintve, hiszen a díj összege ezekből tevődik össze. „A VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete 2005-ben az elsők között vett részt a térségi Prima Díjak rendezésében, pár évre rá már mind a 19 megye csatlakozott a kezdeményezéshez. Felemelő érzés elismerni ennyi ember munkásságát, mely nem kevés áldozattal és tanulással járt számukra. Örülünk, hogy részesei lehetünk, és kitartóan folytatjuk mi is a munkát az elkövetkező években. A kitüntetettek között gyakran vannak olyan kiválóságok, akik nem ismertek a széles nyilvánosság előtt, ők csupán teszik csendben a dolgukat. Ezek a legmeghatóbb történetek." - mondta Weninger Richárd a VOSZ Bács-Kiskun Megyei elnöke.

Kövessen minket a Facebookon is!