Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. november 3. 23:15 | Szerző/forrás: keol.hu

Hazai pályán zárja az őszt a Kecskeméti LC

Hazai pályán zárja az őszt a Kecskeméti LC
A 13 csapatos megyei élvonal küzdelmei hétvégén befejeződnek, a Kecskeméti LC már fordulókkal ezelőtt bebiztosította őszi elsőségét. Szabó Tibor csapata mind a 11 meccsét megnyerte eddig, tehát a motiváció továbbra is adott: szeretnének hibátlan mérleggel zárni.

Utolsó ellenfelünk a Kalocsai FC lesz a Széktói Stadionban, akik az utóbbi évekhez képest jelentősen meggyengültek. A többször dobogós, illetve megyei kupát is nyerő együttes több alapemberét is elvesztette nyáron, így vérmes reményeik nem lehettek ebben a szezonban, azonban nem vallottak szégyent ősszel. A rendkívül sűrű középmezőnyben az ötödik jelenleg a Kalocsa, mely két vereség után tudta legyőzni az előző körben a Kiskunhalast.

A Kalocsával rendre kiélezett meccseket játszottunk az utóbbi években, akadt köztük emlékezetes is, például a 2015 őszén félbeszakadó, mely sokáig beszédtémának számított a megyében. Akkor idegenben is kikaptunk 1-0-ra, tavaly viszont már oda-vissza legyűrtük őket. A hazai 6-0 után idegenben akkor is nagyon nehéz dolgunk volt, hiszen csak egy hajrában esett Salami találat ért három pontot. Ebben a szezonban már találkozott a két csapat, a kupában 4-1-re vertük őket Kalocsán.

A Kecskeméti LC egyértelműen jó formában várja a szezonzárót, melyen természetesen most is a győzelem a cél. A keretből mindenki egészségesen várja az összecsapást, a rehabilitációját töltő Mészáros Dávidon, Toricska Rajmondon és Nagy Dánielen kívül. Szabó Tibor bízik benne, hogy jó játékkal és győzelemmel tudnak búcsúzni a kecskeméti szurkolóktól:

„Természetesen szeretnénk 100 százalékos teljesítménnyel befejezni a bajnokságot, a győzelem a célunk. Harcos és küzdelmes meccsre számítok a Kalocsa ellen, bízom benne, hogy sokan kilátogatnak, és közösen szép sikerrel tudjuk lezárni az őszt."

Az utolsó hazai meccsen is 500 forintos egységáron lehet belépőt vásárolni, a 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a találkozót.

Kecskeméti LC - Kalocsai FC

Megye I. 13. forduló, Széktói Stadion

2017.11.04. (szombat), 15:30

Játékvezetők: Muhari Gergő (Berendi Tamás Csaba, Balogh II. Zoltán)

Kövessen minket a Facebookon is!