Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. november 6. 22:03 | Szerző/forrás: keol.hu

Hatalmas siker lett a Pótszék Társulat új darabja

Hatalmas siker lett a Pótszék Társulat új darabja
Tegnap tartották Neil Simon Pletykák című színdarabjának bemutatóját. A kecskeméti Pótszék Társulat ismét nagy sikert aratott a Kelemen László Kamaraszínházban.

Folyamatos kacagás és nyílt színi tapsok közepette hozták a társulat tagjai a furábbnál furább karaktereket.

Név szerint: Andó István, Mogyoró Zsanett, Bunyik Tamás, Nyitrai Brigitta, Gulyás László, Zum Erika, Varga László, Király Kata, Barta Attila és Tolnai Ottó személyesítették meg Neil Simon tipikus figuráit, méghozzá kiválóan.A darabot Szöllősy Judit fordította és Tolnai Ottó rendezte. A díszletet Mezei Gábor ötlete alapján Gulyás László, a társulat művészeti vezetője készítette.

Elképesztően szórakoztató és valóban magas színvonalú előadást láthattunk, melyet a közönség reakciói alá is támasztottak. Szűnni nem akaró nevetés és percekig elnyúló tapsvihar jelezte, hogy a Pótszék számára új időszámítás kezdődött.

A társulat ezúttal is országjárásba kezd. A kecskeméti bemutatót idén még Szentkirály, Budapest, majd ismét Kecskemét követi. Aki tehát nem kapott jegyet a premierre, ne aggódjon, Kecskeméten még két alkalommal lesz látható a darab a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban. 2017. december 9-én és 2018. január 20-án. Jegyek már kaphatók az Ifjúsági Otthon jegypénztárában.

Kövessen minket a Facebookon is!