Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. november 23. 21:04 | Szerző/forrás: keol.hu

366 millió forintos fejlesztéssorozat a Kecskeméti Kórházban

366 millió forintos fejlesztéssorozat a Kecskeméti Kórházban
Több mint 366 millió forintos fejlesztéssorozat fejeződött be a Bács-Kiskun Megyei Kórházban. Erről számolt be 2017. november 23-án, csütörtökön az intézmény vezetése egy sajtótájékoztatón.

A sajtótájékoztatón részt vettek Dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő, Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója, Dr. Horváth Zsolt orvosigazgató, Hegedűs Iván gazdasági igazgató, Dr. Fülep Zoltán osztályvezető főorvos (KAITO), Dr. Vízhányó Rita mb. osztályvezető főorvos (Onkoradiológiai Központ).

Mint elhangzott, a projekthez a pénzt az Általános Egészségügyi Ellátó Központ által kiírt pályázaton nyerte el az intézmény. A beruházásnak köszönhetően pedig létrejött a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály Intermedier Részlege, beszerezték a sugárterápiás páciensrögzítő rendszert az Onkoradiológiai Központ számára, és megvalósulhatott a Kecskeméti Központi Sterilizáló fejlesztése is. Ez utóbbi során a műszerpark korszerűsítésével, új mosogatógépek és fertőtlenítőgépek, autóklávok és az új csomagolórendszer, illetve a műtéti tálcák számának növelésével racionalizálhatták a központosított sterilizálási folyamatot.

Kövessen minket a Facebookon is!