Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2018. március 19. 18:03 | Szerző/forrás: keol.hu

Fojtogatta az ápolót a Kecskeméti Kórházban

Fojtogatta az ápolót a Kecskeméti Kórházban
A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 44 éves kecskeméti férfinak a letartóztatását, akit garázdaság, rongálás, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és testi sértés elkövetésével gyanúsítanak.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. február 11-én 9 óra 10 perc körüli időben egy kecskeméti ingatlan bejárati ajtaját több alkalommal megütötte, megrongálta és az ott tartózkodókat kijövetelre szólította fel. Eközben végig hangosan kiabált és trágár módon szitkozódott.

Ugyanezen a napon a gyanúsított 12 óra 15 perc körüli időben a Bács-Kiskun Megyei Kórházban a kezelése miatt az ágyhoz történő rögzítésből kiszabadult, és az ott tartózkodó szakápolót fojtogatni kezdte. A sértett férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A járásbíróság a férfi előzetes letartóztatását azért rendelte el, mert alaposan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén meg nem engedett módon próbálná meg befolyásolni a bizonyítást, valamint esetében fennáll a bűnismétlés veszélye is.

A bíróság döntését az ügyész tudomásul vette, míg ellene a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be, amelyről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

Kövessen minket a Facebookon is!