Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2018. április 4. 16:43 | Szerző/forrás: keol.hu

Teljesen kiégett egy csarnoképület Kunszentmiklóson 2018. április 4. 13:54

Teljesen kiégett egy csarnoképület Kunszentmiklóson 2018. április 4. 13:54
Egy száz négyzetméteres acélszerkezetű csarnoképület szigetelése és fa tartószerkezete gyulladt ki 2018. április 4-én Kunszentmiklóson, az Apaj utca utáni külterületen.

Az épület mögött két üres raktárépület is állt, a kisebbre átterjedtek a lángok. A csarnokot kiürítették, senki nem sérült meg. A kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltók mellett a dunaújvárosi hivatásos, a szalkszentmártoni és a kunszentmiklósi önkéntes tűzoltók is a helyszínre érkeztek. A lángokat már körülhatárolták, folytatják az oltási munkálatokat.

FRISSÍTÉS:

Eloltották a tűzoltók a kunszentmiklósi Apaj utca utáni külterületen égő csarnoképület lángjait. Mint arról korábban hírt adtunk, a szigetelés és tartószerkezet gyulladt ki, az épület teljesen kiégett, a mögötte álló két üres raktárépület közül a kisebbre is átterjedtek a lángok. A csarnokot kiürítették, senki nem sérült meg.

A kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltók mellett a dunaújvárosi hivatásos, a szalkszentmártoni és a kunszentmiklósi önkéntes tűzoltók is a helyszínre érkeztek, megbontották a tetőszerkezetet, megfékezték a lángokat. Az épületben az ott dolgozók bontási munkálatokat végeztek, feltételezhetően egy kipattanó szikra okozhatta a tüzet.

Kövessen minket a Facebookon is!